Jalan-jalan Isi Perut : Sakura Kristal

salam....

arini kita ke lokasi kedai makan la ye.... biasa ke Sakura Kristal?

aku skang dah rasa macam port best plak Sakura Kristal ni. sebab nya makanan dia sedap....kene dengan tekak aku ni....

lokasi aku try ni kat KL Festival City...dan sempat la ktrng try menu kat bawah ni....

 komen...

1) teh tarik... terbaek...kalah mamak nye teh tarik :)
2) kuey teow pe nama ntah....sape peminat kuey teow mmg suka ni..aku yg x suka pon leh layan..tapi x mampu habis sebab portion dia besar....tapi aku suka...ala2 kuey teow hailam
3) The Indon Treasure....rasa ok...layan...licin aku makan hehe
4) behun tomyam.....entah la chef tu...masak termasin...so nk hirup pon x leh...kene la masuk kitchen balik tambah air hehehe

pastu aku ada tmbaah 1 menu sayur...taugeh n soh-on tu...sedap gak makan gatah2 macam tu je...tapi tak de gambar sebab lahap makan hehehe

dari segi harga, mahal sikit dari kedai2 biasa...sesekali boleh la...selalu bankrap ekekek

leh chekidaut kat website diorang ok...

Sakura Kristal...

Comments

  1. JM ni suka tom yam..tapi kalau kata termasin tu cam tak sedap lak..kalau termasam baru best :-)

    ReplyDelete
  2. tomyam dia sama sedap mcm black canyon tak nok?

    ReplyDelete
  3. JM,
    termasin musnah segalanya kan :)

    Wahid,
    Black canyon plak aku x pernh pergi hehee

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Jalan-jalan Cari Makan di Teluk Intan

Summary Percutian budget ke Koh Lipe, Thailand

#Sembang Orang Bujang : Perodua Axia vs Proton Iriz