Posts

Showing posts from February, 2008

Pulau Pangkor 2008

Image
salam...

aku baru balik dr makan angin kat Pangkor...wakaka..bosan agaknye org dgr aku asyik ke Pangkor je...alang-uda dgr pon rasa nk muntah...sbb diorang x suka aku g sana, aku x beli pon sotong utk diorang hahaha...kedekut x? :p

plan nk ke Pangkor decide last minit...time kuar tgk wayang aritu, terus kepingin nk mandi laut...disebabkn aku keje kat selangor n 3 org keje KL, aku kene la apply cuti...jalan nyer pasal sanggup je aku kan....

aku tgh sangap keje ni...nk update pasal Pangkor....kalo x nk baca sila tinggalkn blog aku yer...sekian terima kasih hahaha

Jumaat, 01-02-08gerak dr KL dlm kul 12 tgh ari...ikut highway jalan duta n exit tol guthrie sg buloh..sbb??diorang nk tgk sawah padi la, kelapa sawit la, umah kg la..hehe..tgk la kg aku tu :p stop kejap kat kuala selangor..n tukar driver...miza ni x aci tau dak sbb baru drive sejam dah letih huhuh...
perjalanan di teruskn melalui tg karang-sg burung-sekinchan-sg besar-sabak bernam-hutan melintang...ktrang stop kat R&am…