Ikea : Sale katanya!

sabtu lepas, habis je kelas pukul 1.30pm, terus aku shoot ke Ikea...

dah lama plan nak hangout dengan kak kin...mak pui tak yah ceta la...anytime je leh jumpa dia...single katakan. Eh! hehe

masa plan2 tu kalau boleh nak kuar kami gegirl je...bukan tak kasi pami ikut tp kesian...kang dia tak banyak cakp...ktrng je lebih hu ha hu ha hu ha.....nasib baik dia izinkan....so lets go bebeh!

ambik pui kat train, terus shoot g umah kak kin kat selayang then terus ke Ikea..jalan agak clear.sebab ramai sangat lari masuk KL...sogo member card sale kan...ktrang parking kete kat the curve. senang ceta dipermudahkan la perjalanan kami dengan parking pon alahai sekejapan je dah dapat. itu namanya rezeki!


jalan dari the curve...pusing2 cuci mata dulu..pastu singgah kat kedai tudung Aidijuma. rembat lagi tudung bawal. entah la...nape ntah dah macam jemu nak pakai tudung awning...skang ni rajin plak nak berbawal. nak kekal muda katanya muahahahaha

selamat tinggal ariani.....! tetibe hahaha

kak kin kalo bergambar memang lain macam sikit hehe

dah settle membeli, terus ktrang ke Ikea. nak cuci mata + nak beli pe yang dihajati....

tak round semua pon sebab malas....pergi mana nak pergi je hehhe

 aku memang suka tengok dapur...lagi comel lagi sukaaaaa....

 coffe table...nk beli tapi nak letak mana... rm79

 lama dah usha rak buku.....cun gak ni...

aku dah lama usha rak buku. tak jumpa yang menawan hati. sekali terjumpa atas ni...tapi mcm besar...tengok depan sikit, rak bawah ni macam open...sesuai la nak letak buku2....

pastu rege murah lak...rm10 tu  bukan ye...tu rege layer dia je...rege 1 rak single rm75....

boleh beli 3 atau single je pon boleh.....

dah capai sana ambik sana ambik sini, moh la kita beredar....

 pokok duit-duit ke ni....

 deme bertiga...

ni baru shopping raya ekekke

settle bayar semua, terus ktrng lepak makan..... semestinya Nandos pilihan kami!




dan ktrng pilih semua sama...beza side line je...air nk yang cantik je...sudahnya rasa sprite! nyampah

 garlic bread n soup dia dap sgttt
potato wedges...
air je cun...tapi rasa sprite je lebih

main dish....nyum nyum....

dan diakhiri wajah comel kesayangan kak kin heheh....


lor..mak pui pon kesayangan kak kin ekekek

terus ktrang gerak pulang....syok dapat melepak walaupun sepetang bersama gitu :D

tema kaceh banyak2 kak kin sudi blanje kami makan nandos....moga murah rezeki kamu kak...leh belanja lagi muaahahahaha......

# aku n pui ke sogo ari jumaat pas keje...nak gak meramaikan umat sempena sogo membercard sale....alahai serabut penuh umat manusia...sempat rembat sandle n blouse je sehelai....jadi la :)

Comments

  1. Replies
    1. JM,

      kene p ni...tgh sale...leh beli barang2 rumah untuk hari raya hehe

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Jalan-jalan Cari Makan di Teluk Intan

Summary Percutian budget ke Koh Lipe, Thailand

#Sembang Orang Bujang : Perodua Axia vs Proton Iriz