Posts

Showing posts from March, 2014

KKS Reunion : Kota Kinabalu Sabah.. Part 1

Image
salam korang.... (^_^)

2014 bagi aku tahun melawat malaysia. sebab nya awal2 lagi aku dah jalan2 dalam malaysia je hehehe

bulan 1 kuching sarawak
bulan 2 johor bahru pasir gudang
bulan 3 kota kinabalu sabah...

seperti sedia maklum, ni trip reunion ktrang. asal nya kks ni wujud bila pui turun dari langit...3-4thn dia ilangkan diri tup tup muncul...so dia create group ni supaya buddyz tak kan terpisah lagi ekekke

pastu ktrang 1 geng kecuali kak kin sama2 tukar ke DIGI...ambik pakej buddyz...free call utk 3org....punya tak nak terpisah....hahaha

so ktrang rembat la tiket AA..tapi time beli tu bukan time promosi free seat. so rege tak bape nak cun...tapi rembat gak sebab nak berjalan punya pasal :)

so.....aku start dengan kisah percutian kami di Kota Kinabalu Sabah :)

******************************** Sabtu, 1.3.2014 harini besday as... kira ktrang reunion ni time besday dia...hehe...bergabung kat hiway mex putrajaya then terus shoot ke LCCT.. :)
parking kete kat sana terus masuk utk check…

#PrayforMH370

Image
aduh.....sejak sabtu lepas sedih sungguh pasal isu ni...


cuak sedih takut...arghh macam2 rasa...semua pun rasa benda yang sama...lagi2 kalo suka naik-turun kapal terbang ni.....debor lain macam huhu

kalau terkena kat family sendiri, lagi tak tau nak hadapi keadaan ni macam mana....

ibu dah bising2 suruh stop berjalan....dia siap berazam tak nak naik kapal terbang dah...say NO to langkawi ekekeke

dalam banyak2 video aku tgk, video ni paling sedih... *sebak



Terjemahan.....
"MH370, kami berharap radar akan dapat melihat kamu. Jika kamu dengar, teruskan terbang pada ketinggian kamu sekarang sehingga kamu sampai ke destinasi.

Kami akan lapangkan jalan untuk kamu. Semua orang akan berbesar hati memberi kamu peluang untuk mendarat terlebih dahulu.

Langit cerah, dengan suhu di Beijing sebanyak lima darjah celsius, agak sejuk. Tolong pakai kot kamu untuk memanaskan badan.

Ingat untuk peluk ahli keluarga dan sahabat setelah kamu turun. Mereka sayangkan kamu, benar-benar sayang kamu."


Na…