Posts

Showing posts from April, 2015

I'm back !!!

Image
gile poyo kan muahahahaha

diam tak diam dah sebulan aku tak hupdate...sebab bzy dia melampau2 hewhewhew
mana nak story pon tak tau....:p

sebenarnya tahun ni aku dah tak de mana2 tempat nak merayap...senang cakap tak de beli apa-apa tiket flight pon....sedih ok...sebab tak de dah tempat impian nak pergi wawawa

aritu nyaris-nyaris nak beli tiket Jepun....rege sangat mampu milik  -- KL - Osaka RM560 return tiket....tapi dalam dok bincang tu ada bersuara -- nape Jepun? bukan impian kita nak g Aussie ke.... wawawawa.....sudahnya 3hari date & price tu still leh dapat....masuk hari ke 4 aku doa masa solat subuh....kalau memang rezeki aku ke Jepun, aku nak rembat terus...sape tak nak ikut tinggal.....

Allah tau nawaitu tak baik tinggalkan kawan....so tiket tu SOLD ekekekekke

 nak lepak pantai pleaseeeee..........
maybe 2015 tak de MEGA trip....hanya pusing-pusing dalam malaysia je...sedih sangat...asyik la baca blog orang nye trip sbb nak hiburkan hati yang lara....tapi 1 je aku syok siki…