Posts

Showing posts from August, 2014

Syawal 2014 - Fara kawen!

Image
Assalamualaikum......
Arini aku ada masa terluang sikit...ye la last week serabut otak kan....kali ni dah reda saje la aku jengah blog ni....jahat kan...update blog time keje kuikuikui
kalo nak aku update memalam, memang bercinta le!
minggu kedua Syawal, fara -- kawan lepak kat kampung a.k.a ahli adinda selamat kawen....ni menunjukkan aku sebagai ketua kumpulan still mengekalkan status SINGLE...sentap ok...sentapppp!!!
nikah lepas asar hari jumaat :) p/s: cilok kat fb
asalnya diorang ni geng 4 orang....ecah-fara-hajar-ila (sepupu aku)...tapi bila ila kawen, aku tak de kawan dah....so deme ajak la join sekali kan.....tu yg aku masuk group diorang tu...
tup tup...ecah kawen...hajar pon kawen....dah tinggal aku n fara je...tahun ni fara plak kawen....wawawa
bak kata husband ecah--> ketua kumpulan biasanya kawen last.... nyampah! ehhe
ila n dik ya.....
sempat la snap pic dengan pengantin...tu pon fara pejam mata....nyampah.....

sempat tgk deme bersanding + ktrang pon memposing, then …

Syawal 2014 - #rayaKLbiasabiasaje

Image
Salam syawal.....arini dah # 23 sayawal kan :)

Dah naik lapuk ceta raya aku ekekeke....ntah la eh...balik cuti raya rasa macam2 hal jadi...pastu bzy keje plak...arini pon ada 1 task lagi nak kene submit jumaat ni + 1 slide presentation...so memang banyak keje :)

ceta raya aku........

Alhamdulillah....tahun ni Allah bagi aku merasa puasa FULL....so tak perlu la aku ganti pose ekekeke....sebab kan tak ganti pose, pose 6 tak habis2 lagi ni :p

Raya tahun ni berbeza dari raya sebelum2 ni...sebab pe?

Allah bagi penyeri dalam keluarga ktrang...alhamdulillah adik aku dapat baby...betol2 petang ahad, sehari sebelum raya ..... dan officialnye aku dapat anak buah...yeayyy!!!


 mama-su & tok bu
bila dah dapat baby, semua plan cancel..konon2 nak balik raya kat kampung 1st raya tu...sudahnya tak jadi...

#1 syawal pas solat sunat raya kat surau rumah aku tu, ktrang ziarah kubur ayah...pastu singgah breakfast kat giant batu caves....saje test kot la giant tutup..sekali masuk tengok2 buka ok...

t…