Posts

Showing posts from March, 2013

Love you abang kuwa.... :p

Image
ni memang entry basi :p

16 february 2013, Anuar Zain buat konsert kan...aku macam teruja nak pergi. terus rodger pui...dia kata best gak kalau dpat layan konsert AZ...

tup tup...dia serius lak.call aku dah bebetol depan kaunter nak beli tiket. ok beli la...make sure tiket tu free.eh tak.tiket tu mampu dimiliki ekeke

dan tibalah saat dia...asal nye buat kat bukit jalil.tukar plak ke stadium melawati shah alam. 

tp pagi tu aku keje, so pui mai opis.tunggu sampai kul 2pm, baru la chow ke shah alam...

orang ada gadget baru.gitu la rupanya :p
habis keje, terus shoot g stadium.tukar tiket then gerak g umah dee kat seksyen 17.ambik dulang hantaran.pastu membunuh masa @ Setia City Mall...klik sini..

lebih kurang kul 8 lebih, ktrng selamat sampai stadium.aku parking siap2 arah nak balik.senang nak nanti.jauh la sikit nak menapak tapi xpe.balik xyah hadap jem :p






masuk je dalam stadium dan konsert pon bermula...ha apa lagi...meraunggg laaaa hahaha....bukan meraung tp menjerit seronok tengok abg…

3.3.2013...Na & Hussairi...majlis akad nikah

Image
tadaaa....

rajin plak berhupdate :p

minggu kenduri adik aku tu, memang aku bzy teramat sangat...dengan kene pergi team building....dengan nak kenduri nye...furhhhh......

1-3hb mac attend team building @ PD...super duper best! - nanti up story
tapi...3hb tu pepagi pas bekpes aku dah chow...sebabnya adik aku na akad nikah pas zuhur....

dari PD aku gerak 8.30am...sampai kl lebih kurang kul 10am....pindah goodies masuk dalam kereta blablabla....siap2 pakai baju kurung yang besar tu...then 12.30pm terus g masjid....

kebetulan sampai, catering elok je sampai...semua orang setup kan apa yang patut...

nor sepupu aku settle kan hantran...
aku n mak pui g ambik kek

yang lain...relax2....time ni family aku dah ramai datang.sebab masing2 nk solat zuhur kat masjid  :)

aku yang dh siap ni pon rasa berlengas...panas nye...kalau tau kene buat keje, mmg aku sarung jeans je dulu...family aku mana de lelaki...so aku la runner...aku la bentang tikar...aku la angkat meja...aku la..aku la...aku la...eh eh…

Setia City Mall = SCM

Image
tarik nafas....

ceta ni dah lama...sebulan yang lepas tapi pedulik la kan...janji hupdate...

lama tak update bukan la bz sesangat, tp seharian kat tempat keje dah ngadap pc.balik nak on netbook plak...memang surrender....malam2 aku habiskan masa ber fb-wasap..kuikuikui....

ok...korang dah pergi setia city mall?kalau dah bagus...kalau belum, tak payah pergi pon xpe ekekeke...

ni kejadian sebelum ke konsert, kami nak membuang masa (tak baik buang masa kan) so terus menuju ke SCM.sesat barat ok...tapi tak pe...sesat2 pon sampai juga...

dari jauh...
masuk dalam tu kagum la kejap...sebab aku rasa SCM ni macam gabungan Pavillion n KLCC..so kalau tempat2 macam tu, memang tak repeat la pasni kah kah kah..
i luv Sogo.... tetibe!hehe
glemer ko kan nurul :p  bersama mak pui...mana ada aku ada je dia....ekeke
so jalan2...elok plak aku jumpa member aku....di dinding haha
confius pasal rambut deme ni...selama ni tak perasan plak diorang botak :p
so jalan la dalam tu..aku tak rasa nak melabur apa2.…

Dah kawen....yeayyy!

Image
alhamdulillah...majlis berjalan lncar seperti yang di rancang :D

skang ni family aku dah bertambah sorang lagi...dan setelah hampir 12tahun tak de 'hero' dalam family, akhirnya dia datang :)



tahniah na & mekri (^_~)

full story....next entry kalau rajin ekekeke