Posts

Showing posts from September, 2014

Sepupuku naik pelamin - Apik & Fatin

Image
Assalamualaikum....

Konon semangt berblog datang kan? aah sehari tu je la...pastu padammmmm hehe

Tak tahu nak update apa...ikutkan aku ni aktif je kesana kemari + leh share kat sini...tp tu la mood tak de...malas je ada :p

tapi aku banyak share kat insta....jom kt fren2 kat sana :D

Bulan Syawal aritu, sepupu aku selamat bergelar suami....kira nya settle la dua2 event ni....nikah aku tak datang....kenduri belah perempuan aku mencemar duli....belah lelaki bzy sikit2 je hehehe

diorang berkawan dari sekolah lagi....lama gak la kan....sepupu aku plak sambung study kat mesir...balik bercuti final year terus kawen.....amboiii lom keje lagi dah mampu minang anak dara orang kan...kelassss!!!!! ehehehe


sebelum nikah....
time nikah tu pengantin serba putih.....



esoknya majlis resepsi sebelah perempuan diadakan.....



 family ayah ngah....
 kek tu nenek pengantin perempuan buat... icing luar tu mak sedara dia buat kek sedap! pastu pengantin pergi honeymoon ke Bali Indonesia......layan la deme berjal…

Cuti-cuti ZMN Family 2014 : A Famosa Resort, Melaka

Image
Salam monday bluessssssssssss hehehe

malas nak keje arini....dah la esok cuti...dulu plan nak gak cuti tapi pikir balik buat rugi cuti je..tu gigih mai keje...

jalan lengang...ye la budak2 dah start cuti sekolah kan......

arini aku nak update pasal cuti2 ZMN family ke melaka....ZMN mana plak ni....ni family ibu...adik beradik dia semua start dengan Z....MN tu nama arwah atuk mohd nor :)

*********************************
akhirnya impian nak berfamily day tercapai. bukan senang nak kumpulkan semua...dan ni pon tak semua dapat join.

kali ni ktrang bercuti dengan family sebelah ibu... adik beradik dia 8 orang. 6family je yang join bersama anak masing2. macam adik n sepupu aku dah kawen pon join sama.....pokteh n pektam x join...

aku rasa A Famosa Resort sesuai sangat. sebab 1 banglo + swimming pool leh la ktrang budak2 mandi pool...

aku rembat voucher ni masa Matta Fair bulan 3 aritu. 1 banglo rm480/nite + tiket masuk Safari Wonderland rm20 x 24pax = rm480. total RM 960.

untuk banglo, ak…