Posts

Showing posts from October, 2015

KKS, Mitsui Outlet Park, KLIA Sepang & Bagan Lalang

Image
bersawang blog muahahaha

Lama tak lepak sini....rindu nak membebel tapi nak kata masa xde, tipuu la kan....aku yang malas nak ngadap laptop bila dah balik rumah :p

Life aku skang agak bz...ada je aktiviti tapi nak transfer gambar n share sini alahaiii kemalasan sangat-sangat....tapi aku cuba la nak rajin...blog ni aku sayang...leh gak baca balik dah 2-3 tahun akan datang hehehe

ni aku update cuti merdeka bulan 8 aritu....kisah koh lipe tak habis ceta lagi hahaha.....kebetulan plak as datang KL...jom la merayap......

pikir-pikir tak tahu nak g mana dan kebetulan kawan aku up status dia merayap g mitsui....eh teringin tapi jauh nun kat sepang...driver kata ok janji aku drive. Eh...

dari KL kami ikut highway PLUS exit nilai utara - KLIA...follow je signboard ke KLIA...mitsui ada di sebelah kiri....


sampai sana rezeki kami dapat parking tak jauh dari entrance. tapi panas betol..tak tahan rasanya :p


masuk dalam cuci mata....best gak...ala2 JPO kan.....




kami....
biasa la kalau barang2 bran…