Posts

Showing posts from March, 2012

Teater Gerimis Mengundang best!

Image
ye ke best??bagi aku best...hehe
semlam tgh kemas2 meja, miza call...
"malam ni ko wat pe?aku nak ajak ko tgk teater.ada tiket free ni"
aku memang pntang dengar benda free & murah ahahha...so aku on je...



awal2 aku dah cakap...
"beb...kalo boring kt balik awal tau"



sekali sangkaan aku meleset..ceta dia mmg best...dari mula sampai ke hujung ada je benda nak gelak...muahahaha...
dengan pelakon kamal adli, mika nada cinta dari indonesia, pelakon ceta ape celop tu...2 org dari singapore...n agak kelakar cucu p.ramlee...suara dia wow hebat sgt!



part paling kelakar time kamal adli nk bercakap dengan yana pelakon singapura...kumpulan zero RL6 ada je kat belakang depa...kamal adli cakap sikit, depa menyampuk nyanyi lagu merong anak kampung...seyes kelakar!


gigih la aku cari lagu ni kat youtube...nak layan punya pasal :D


bagi aku teater ni best...tak rugi...opps aku mmg la x rugi sbb tiket free...tp kalo korang nak beli tiket n menonton, ok kot...leh lagi layan...cuma ending dia …

Angry Bird bebeh!

Image
Angry Bird ni apa eh....

tu aku tanya dulu sbb aku tak tahu...rupanya game kan..pastu terus menular la menjadi ikutan...kemana saje ada angryy bird...

aritu aku dapat jemputan dari bff selamanya ateh utk majlis anak dia yang ke 2 tahun...iftinan & imtinan....


sudut ni mmg best!

mak depa ni mmg rajin betol wat event....elok depa lahir wat majlis akikah dah mcm nk trema menantu, 1st year celebration kat McD Jalan Pahang..dua2 event tu aku x datang...kali ni aku turun :p



sampai2 elok tgh baca doa...pastu potong kek...pastu makan...dan balik ekeke


mummy n daddy happy bukan main!

budak2 nak balik dapat la sorang satu belon ni...aku pon dapat gak...persoalannye ko budak ke?muahahha



diakhiri dengan pic aku n ita n ina...elok aku dtg x kene tema langsung...ita lagi sempoi...anak tinggal dgn ayah kat umah...ina baby dlm perut, husband keje...aku je mcm biasa sorang2.bila ada yg datng single xde la aku segan sgt kan hehehehe


ina-ita-aku
aku : nape ko x bawa anak ita?
ita : aku suka g mana2 nmpak singl…

KFC Online Coupon March 2012

Image
sila serbu KFC ye!

Japanese Cotton...in the house

Image
salam...

aku nak tepekkan pic japanese cotton ni..kalo ada yang berminat, sila la menghubungi penjual cik pingu kat email dia --> miss_4g91@yahoo.com


JC 01


JC 02


JC 03


JC 04


JC 05


JC 06
update : dah ada orang beli

HARGA : RM 55 sepasang!!!!!!

Janganlah menghancurkan

dengar lah sayang
lagu ku ini
kan jadi teman mu selama lamanya

bersama kita lalui
detik percintaan
bersama kita tempuhi
suka duka kehidupan
bersama kita lintasi
ranjau cinta yg berduri
bersama kita nik mati
kaseh sayang kerinduan

sekelip mata kau tiada
sekian waktu ku merindu
kehidupan tanpa cinta
bagai siang tanpa mentari
sekelip mata kau berubah
ku terasa
mengapa misti
dihancurkan cinta kita
jangan lah kau menghancurkan

dikala ku sendirian
terimbas kengan lalu
tak mungkin akan terpadam
kisah cinta kau dan aku

mulai arini aku berkabung 44hari!wawawawa

Februari yang terlalu bzy!

aku bzy sampai xde masa nak update blog ekekeke