Posts

Showing posts from May, 2008

Cameron Highlands...

Image
aku xceta pon pasal cameron kan??disebabkn arini mcm xkeje sbb semua org berdondang syg, maka aku nk update ceta cameron ek... :)

Sabtu 17 May 2008

trip kali ni aku g dgn gurlz in action - dee-as-sue...gerak dr pudu bas kul 8.30am...sepnjng jalan aku n sue borak je tp as n dee melayn mata... :)


sebelum gerak.....

otw melalui jalan bukit2 n bengkang bengkok tu, sue muntah....aku mmg x muntah kalo jalan jauh pon tp dah rasa lain mcm lak sbb jiran muntah...sempt lg aku ckp kat as... "wehhh as wakenabeb!!" hehe..sambil tu aku picit2 tengkuk sue..urut blakang dia....mcm teror je kan...?

dlm kul 12.45pm, ktrang sampai tanah rata, byk tourist guide yg menunggu...so ktrang ambik satu pakej sightseeing dgn harga rm20/person....trip tu kul 1.45pm..g lunch dulu then dtg ctu balik...setelh cukup ahli rombongan, 1st tmpt yg diorang bawa - Butterfly Farm.....
pic diorang ber3 tu mcm kumpuln rock kapak x?

dah puas berjalan n tgk segala mcm bunga n rama2, ktrang di bawa ke Ladang…