Posts

Showing posts from March, 2011

Kalau aku ngandung sape yang bersalah?

Image
propa je kat FB tu ehhe
eh tetibe tajuk entry macm gitu nape??hehe pagi tadi aku g keje mcm biasa la naik bas...sejak keje di tengah kota ni belum ada sape2 la nak tumpangkan aku g keje muaahahahaha....
hai pjan...rindu nak naik kete u la :p
kebetulan plak pagi ni aku berdiri.hampeh tol la.mcm ne aku leh lambat rebut naik bas ni hehe...so berdiri la sebelah awek yg sedang duduk sambil pegang handbag coach-tak-ori muahaha
tetibe dia senyum kat aku...terus berdiri dan kasi aku duduk.aku kan pantang berdiri2 ni..duduk mmg syorgaaaaaa.... :) tapi yang aku pelik, dia berdiri sepanjang jalan.aku dibiarkan duduk... arghhhh... tertekan!!!!!... mula la aku terfikir2...
mesti dia ingat aku ngandung kan??????
kalo dia pikir yang sama, ni kali ke dua aku kene...b4 ni pernh gak kene..tp dia tny aku "are u pregnant?" aku terus cakap "NO!" wahhh garang tu hehe
so,sape2 ada yang jual premium beautiful, contact la aku ye...aku nak order 1 la ekekke
*terus aku tak lalu nak makan...ras…

Breakfast @ McDonald

Image
lain macam plak bila aku sebut McD nama penuh dia ekekek

korang tau tak pasal free breakfast ni?mungkin aku ketinggalan keretapi sebab aku baru tau jumaat lepas...tu pon baca suratkhabar metro.tengok ada kupon.. :)



hati membara nak pergi tapi sape eh aku nak ajak breakfast pepagi buta ni?

terus ajak na teman.kebetulan tempt dia praktikal kat masjid jamek, dah dekat sangat la tu nak g McD....

seawal 6.30pagi ktrang dah kuar umah.dapat bas 6.45am dan sampai kat McD tu 7.30am..beratur sikit punya ramai.maklum la barang free sape tak nak :p



dalam kul 8am aku dapat makanan...bukan pe nak kejar adik aku masuk keje 8.30am..aku ok je masuk kul 9am :p



dia makan laju2 then terus blah...aku layan lepak lagi pastu aku chow naik lrt ke tempat keje :)



so kalo sape2 nak tambah lemak secara percuma, boleh la ke McD berdekatan.eh tak percuma..tapi kene beli rm5 untuk melayakkan anda dapat free big breakfast untuk 2 orang :D



sempat lagi aku poyo makan hash brown tu ekekeke

dah aku makan free, maka aku belanja k…

Day 2 : Cuti-Cuti Krabi

Image
*disebabkan lambat sangat update.banyak info aku dah lupa :)



hari kedua di Krabi....

plan arini ktrang nak g island hoping.dah booking dengan sabai mansion.so diorang dah janji kul 8.30 akan pickup dari chalet sulaiman.
bangun pagi-mandi2-packing beg-anta ke Adam Bungalow :) sempat gak jalan2 sekitar Aonang Beach....


otw balik singgah tapau breakfast.owh ye kat sini memang glemer dengan banana chocalate pancakes & fruit shakes.tak tahu la nape suka benor dengan buah2an terutama pisang dan nenas.tapi aku tak tipu.banana pancakes dia memang terbaek la.murah je 25baht.convert duit malaysia rm2.50 :)

pancake banana chocalate

dah tapau balik ke chalet sulaiman.settle bayar duit bilik n sewa moto.sambil tunggu diorang pickup, ktrang sarapan kat situ.elok nak habis makan, orang tu sampai bersama lori comey dia :)


banyak gak dia singgah hotel/chalet ambik orang lain....


kami di bawa ke satu tempat.ejen akan kasi tag color untuk ke island hoping ni mengikut pakej masing2 :) sementara men…