Posts

Showing posts from November, 2015

Jalan-jalan Lumut 2015 : Swiss Court Apartment Hotel,Damai Laut Lumut & Seafood Medan Ikan Bakar Persatuan Nelayan, Hutan Melintang Perak

Image
Muahahahahhaha

akhirnya aku dah berjaya transfer semua gambar hehe...malas nau nak transfer...bukan susah pon..tapi telefon aku kali ni memang menyusahkan ekekeke

ikut hati malas tol nak update trip dah....Koh Lipe aku kasi 1 entry lumsum je la...kalau update sekurang2 nya orang tanya, ada tempat aku leh refer...biasa macam tu la...kalau aku malas nak explain, aku kasi link blog aku je :p

ni trip bulan 10 aritu....

kami plan cun nak lepak santai ke Lumut. aku dapat FREE voucher penginapan 3h2m. kawan aku bg nama kat staff swiss... ala diorang jual pakej percutian....syarat kene dengar dia explain produk diorang....so aku attend kat area time square..ko sign up ke x, tetap dapat free voucher....

masa nak booking, aku request Kuantan tapi dapat Swiss Court Apartment, Lumut...belasah je la...janji FREE...lokasi dia dalam kawasan yang sama dengan Swiss Garden Hotel Lumut tau....

plan nak g 18-20 oct 2015....tapi perancangan Allah tu lebih baik...subuh 18hb tu, makcik aku kat Muar mening…