Posts

Showing posts from March, 2010

Last entry kisah Vietnam :)

Image
last story pasal vietnam k... :)

last day ni aku pon x tahu la mata mcm x leh bukak....nk x nak bangun la gak kan...siap2kan diri n sarapan, kitorang terus ke Bent Tanh market (last shopping!)...kali ni kire terus beli je pasal dh tau kat mana kedai nyer...aku beli cadar utk bos+mak n utk aku gak...sarung bantal n beli 2 lg beg...kain cotton beli 1 pasang lg....+ keropok nangka....sedap gak :) **aku beli beg je sampai 6 muahaha


Ben Thanh Market


depan pintu masuk Bent Thanh Market
dr 9pagi - 12 tgh ari ktrang habiskn masa kat ctu....balik bilik terus packing n minta check out kul 1pm.....siap je packing pe lagi terus bawa turun....yg kelakar life tu full dgn barang aku n as jer...as siap duduk atas beg lg hehe....tp jgn terkejut pasal lif nyer terlampau la slim... :p


3 org masuk dh sempit giler...muahahha
tinggal barang kat hotel, ktrang berjalan kaki ke kedai makan Vietnam Halal...kedai ni hanya 100 meter je dr hotel...tp ktrang xmakan kat situ sbb dh siap2 bawa stok makana…