Posts

Showing posts from September, 2009

Jakarta-Bandung : Tempat makan

Image
sambung entry lama...dah siap lama tp x update jer....huhuhu
aku rasa semua aku dah tuliskan....dan aku rasa x lengkap kalo x ceta tempat makan kan ... :)

alhmadulillah sepnjang kami kat sana, tempat makan semua nyer superb...maksud aku dr rasa n kepuasan....tiap kali pas makan, kak zuri mesti tny bape bintang aku nk kasi....aku cerewet gak la bab2 makan ni (tp jun lg teruk...xsedap dia x makan hehe)...sampai aku naik 4kg sepnjang kat sana....ye la kat sini pon aku makan nasi lunch jer...tu pon badan montel...kat sana makan nasi 3 kali sehari....ttiiddaakkk..... hehehe

sampai je Jakarta, pak supir bawa ktrang g makan kat Warung Desa....kat sini ktrang try makan masakan sunda...aku ambik Nasi Timbel & Teh Botol....leh la tahan sedapnyer...n 1st time try jus alpikot...atau kat sini avocado...mmg sedap...hehehe....sgt puas hati la makan kat warung desa  :)

esoknyer breakfast kat hotel jer...n lunch pak supir bawa ktrang makan Nasi Padang kat Sari Bunda....pon seda…