04 : 010111-->I City Shah Alam

#gambar2 semua sekitar I city ;p

kul 9malam ktrang bergabong.time ni en epol senyap je...ekeke...merajuk-la-konon-sebab-ktrang-lambat-kuar-janji-kul 8.30-9mlm-baru-datang-menyampah-plak-aku-jantan-nak-merajuk!ko salahkan awekmu bukan awekku eh.dia yang lambat.aku n pui su dah standby lama dah :p

ktrang g makan kat port azizah.aku tak reti nak explain tempat makan ni kat mana.dia macam food court kat kampung pandan tu.dulu aku selalu g makan dengan mimi.ktrang panggil tempat abg mimi main masa kecik2...bila dulu lepak dengan pui su n mak pui, diorang kata nak makan kat azizah.sekali tengok la sama dengan tempat aku n mimi selalu makan...

aku suka makan kat sini.selain sedap dan harga berpatutan, tempat dia macam santai je dan tak ramai orang :)

sampai kedai makan, en epol memang diam seribu bahasa la.ktrang order macam2..kebetulan plak nasi goreng dia lambat sampai.makin la membara mamat tu.ekeke...aku sms ana cakap "kalo merajuk tak yah g i city la" ye la..dah la nak ke shah alam nun, lagi nak tarik2 muka...ekeke...

pas je makan, aku tanya " epol, nk g i city ke?" dia kata ok je..nasib baik ko tak merajuk haha...so gerak la kami ke sana...



lebih kurang 10.30 dr KL, sampai shah alam kul 11..aku gak yang memandu...hampeh dot com la en epol ni.tp time aku g JB dulu, aku gak kene drive.en epol duduk sebelah..erkk.... :p


ktrang sangkut jem nak masuk i city tu..ishh tak faham aku.nape la kene bayar rm10..dulu aku g free je muahahaha.jem nye time nak bayar tu je.dah masuk carilah parking ikut suka....



aku rasa ktrang lepak situ tak sampai setengah jam..jem lagi lama dari lepak kat dalam tu.dalam kul 12 lebih ktrang gerak kuar.lalu depan UiTM di hatiku, rasa rindunya zaman dulu...huhuh...pastu konon2 nak mengimbau kenangan lepak seksyen 9...sampai2 je kedai makan dah tutup..gitu gayanye kite lepak KL je la hehehe



lepak kat KL pon mamak sebelah hotel en epol...borak2 sampai la ke isu insurans membawa kepada memberikan idea seterusnye bertekak...hahaha...dan akhirnya aku menang.epol kalah.ni bukan soal menang kalah tapi pemikiran epol tu aku tak leh terima....


bak kata mak pui "cakap dengan librarian memang habis la..semua fakta dia patah2 kan"

ngeeehhhh..........nak menang je kan hahaha

ana n en epol sorry eh...ni bentangan idea...bukan nk kondem kan sape2 :p

pas melepak terus challo...kul 3 pagi gak la sampai rumah pui su...masuk bilik salin baju sambung lagi borak..yg best su nak solat isyak, aku lak nk basuh muka..borak2 tak sedar diri pastu aku cakap...

"dah la su..ko solat la...pastu nak tido" tngan menggapai hp.....pastu aku jerit...

"su!!!!!!!!dah pukul 5 pagi...dah nak solat subuh...!!!!!"

terus meluru masuk bilik air..org lain dah bangun tahjud..ktrang baru nak isyak hahahaha

pas solat tido jap...kul 6.30 bangun subuh then tido sampai kul 9...pastu aku siap2 g keje...memang ting tong habis la...penat x hilang sambung lak keje kat cheras sampai kul 5...

ahad tu, diorang bawa ana n en epol ke KLCC...shopping2...ana beli tudung kat Arzu...en epol beli pe ntah..kasut eh..entah....aku tak join pasal dah kiok habis...lepak rumah je...

isnin diorang nak gerak balik ke JB, singgah bercinta kat Zoo...ekeke...zoo pon zoo la kan...janji turun KL macam2 korang buat... :)

tula...3 hari cuti tapi tak merasa nak bersenang lenang pon kat rumah :p

untuk ana n en epol, ni je yang termampu kami berikan.next time kalo nak datang sila booking date...kalo main terjah, gini la jadinya.semua mende buat dalam 1 hari hehe...

cik as kalo nak turun, kasi date awal2...leh aku pangkah calendar bilik tu...muahahaha

# tak sabar nak bercuti-cuti membuang duit... :p

Comments

  1. aku x pernah gi sini lg, tp ramai blogger kata boring...betul ke weh?

    ReplyDelete
  2. wahida,
    tepat sekali...xde mende pon...tgk lampu kat pokok je
    huhuhuhu

    tp kene bayar rm10...hohohoho

    ReplyDelete
  3. hehehe,,,xpela demi pasangan bcinta kene gak ler kamu bwk dorang ke ict...aye dh pnh g tp waktu siang,,,hahaha...npk pon mcm busan je..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Jalan-jalan Cari Makan di Teluk Intan

Summary Percutian budget ke Koh Lipe, Thailand

#Sembang Orang Bujang : Perodua Axia vs Proton Iriz