testing

Tuesday, January 18, 2011

Kerana mu Kak Limah...

jumaat lepas, aku n abg mi rodger2 ke Finas Ulu Kelang....

entah pe kene dengan aku, sejak 2 menjak ni suka benor dgr radio Klasik FM time g keje.sekali diorang bagitau ada tayangan percuma di Finas UK sana....aku pon eh best gak layan mende free ni :p

mcm biasa la...rodger abg mi nak g tak, dia kata ok...dia free....

pas keje abg mi ambik terus shoot g jln genting klang dulu..aku la nk g pesta thai...nak sedekah duit kat diorang hehe...pastu balik umah abg mi jap...dia nak tukar kete n baju...pas maghrib kuar balik...ters g finas....

dugaan nak g punyalah hujan selebat alam...tup tup smpai finas dah renyai2 je...masuk kat dalam tu tgk2 alleycats tgh nyanyi...frust nye la haiii..............


pengacara malam tu, sharifah shahira...ok la layan...pastu persembahan zamani...ho yeahh i likeee...abg mi ajak balik..aku ckp sikit je nak layan zamani ni...dia nyanyi pon x byk...3 lagu je!

ha tu dia.....

eh tepi mata ak :p

alamak...terkena cahaya la......

clear...zamani masih mcm dulu :)

pas zamani habis show, barulah dia cakap selepas ni ada tayangan Hantu Kak Limah Balik Rumah...hangin gak le kalo tak de...pasal kat radio cakap ada...so mestila kene adakan hehe

my hero wakakaka

aku n abg mi lepak depan sekali...orang sikit nye ramai...tp memang lawak la ceta HKLBR....tapi sayangnya kami layan adalah dlm 20-30minit je...pastu ktrang chao...perut dah munyik2....bontot pon sakit pasal dok atas lantai je...kerusi dah full dengan umat manusia...ingat time hujan xde sape lah datang, rupanya tetap penuh gak! :)

part ni kelako giler!!!

kuar dari situ terus lepak makan2...dan terus pulang ke pangkal jalan...

lenkali kalo free2 lagi nak g la Finas ni.dia sebulan sekali je tayangan percuma ni...slot dia kalo x silap Malam Bertemu Bintang :)

antara yg hadir mamat khalid, liyana jasmay, sabrina ali, sharifah shahira, alleycats, zamani...tu yg aku nampak...yg aku x kenal ada je...muka familiar tapi nama lupa :p

utk abg mi...thanks yer...next time i rodger u lagi muahahahahaa.....

me & abang miza :p

# as, kelako lak panggil miza abg mi ekekeke

3 comments:

  1. err..aku tgk takde la kelakar citer ni. mengarut je lebih..

    ReplyDelete
  2. ramai kata mengarut..tp aku sampai part tu je aku layan...selebihnya aku dah balik hehee

    ReplyDelete
  3. aku jugak la tak tgk lagi kak limah ni...huhuhu...
    zamani? dulu dia pernah syok kat aku woooo...hehehe..

    ReplyDelete