testing

Tuesday, January 4, 2011

02 : 010111->Dari JB ke Selayang Baru


yang dari JB nye ana & en epol.... :D

3 hari cuti tahun baru bagi aku sama je...tak sempat nak relax pon :p

jumaat cuti malaysia menang bola, aku siap pagi2 g keje kat cheras..settle keje kul 6, lepakking dgn mak pui n pui su kat Sogo..ilangkan kempunan aku makan sizzling yee mee muahahah

jalan seround dlm Sogo then ktrang berpecah.........pulang ke pangkal jalan...tapi diorang lepak mamak sampai kul 3 pagi!gilosss ;p

sabtu plak seperti yang dijanjikan, Ana turun dari JB...memula plan ON pastu cancel..alih2 ON la plak..tu pon sbb jumaat cuti umum terus la dia nak ke KL...tapi ana tak la datang sorang...datang dgn en epol :)

aku pun pening gak mana nak bawa ana ni...call nurul, dia balik Penang..jan plak bawa family mandi manda kat Sunway Lagoon...call mak yam, dia kata sabtu pagi dia free..so adalah aktiviti ana bersarapan ke rumah mak yam....

mak yam tapau nasi-dagang-yang-sedap tu...then makan ramai2 kat rumah mak yam....

ana - en epol - mak pui

aku & ana

dan sebelum pulang sempat ktrang foto-gedix dulu....tapi mak yam kot yg gedix...ekeke..[mak yam jgn marah ye!]

mak yam - ana - mak pui - pun [aku]

pas kenyang perut, ktrang teruskan aktiviti ke tempat sejukk..... (^_~)

# walaupun demam ku gagah kan juga membawa ana berjalan2 di ibu kota...yeahhh!...

6 comments:

  1. ada yg muza kenal...bestlah emy masih jmpe ngan kwn2 masa blaja dulu....

    ReplyDelete
  2. muza,
    sayang la nk putus kawan dengan diorang...kawan kat tempt keje tak sama dengan kawan susah senang time belajar...

    betol x? :)

    ReplyDelete
  3. next time bjimba ngn aye lak tau...hehe
    aye jnji aye x kan poyo...

    ReplyDelete
  4. ntah muza kenal x mak pui yg di maksudkan tu???
    hehehehhehe...hai muza :)

    ReplyDelete
  5. asikah,
    kamu kalo poyo, ktrng simbah cat merah je..senang nk kesan kamu ekekeke

    buln 2 nanti kite bergabong yo

    ReplyDelete
  6. pui,
    kalo kamu kenal dia, dia kenal la kamu :)

    ReplyDelete