testing

Friday, January 7, 2011

06 : KKS luahan perasaan II

dapat juga aku balasan dari rakan2 yang jauh di perantauan

kenangan bersama KKS
@ rumah mak pui, Kuala Lumpur Malaysia

Sue

Hehehehe wlaupun aku bz di spore ni aku tetap bace email ko my..

Aku bz smpi mgu depan..engr ni dh warning kt aku mksure siap nxt week hampeh tul..

Mesti kasut ko lebih busuk dr aku yg xm**** semlm heheheh

**********************************

As

salam smua...

kehadapan ke belakang ke tgh ke tepi emy yg bjln dlm ujan,,,
jgn sedih2..bkn kamu sorang je yg xde pacuan 4 roda..
ramai lg yg kurang bnasib baik,,,
kamu hanyelah secebis drpnye...

aye pon ape kurannye...mgu ni dh 2x g keje dlm ujan,,,
kete anta workshop dh smggu nk overhal engine,,
stiap kali meredah ujan ngn motor kapcai aye x lupa pakai baju ujan yg melaboh laboh..
tp dgn kebijaksanaan aye,,aye akn bwk slua spare,,,
smp opis terus g toilet tuka slua,,itu la yg akn aye lakukan tiap kali mrempit dlm ujan,,,,
harap kekanda rococo bole bpk tiap kali ujan ape perlu di lakukan...
tdk hanye merungut ngn barang yg tiade....hehe

wasssalam...

******************************************

Mak Pui

aik
aku plak kat kl?
mana aci!!!!!!

********************************************

Mak Yam

Hmm baru de mase nk bls.. sini winter teruk kenkawan.. aku bekelubung je.. hahahaha

Lawak la my coretan ko.. hahaha

********************************************************

Dee @ Ustazah Sally

Salam KKS…

hari ni kat mesir hujan lebat… jalan2 semua jem teruk… unta2 semua berselubung dengan shawl pashmina akibat kesejukan… buah2 tamar bertaburan akibat tiupan angin yg kuat sejak 4 pagi tadi… ford Ranger aku penuh dgn pasir2 basah… peninglah kepala aku nak carik car wash balik nanti…

hari ni aku bangun agak lewat sekitar 5.50 pagi… itupun sang suami yg kejutkan sebelum dia beredar keluar ke masjid… pagi ni walaupun hujan lebat tp tak mematahkan semangat aku nak menyediakan sarapan pagi buat suami… hari ni menu pagi aku santapkan ‘Mee Goreng Ala Mesir’… harap2 sedaplah..hehe

terharu baca email emy yg sempat aku tatap melalui hphone belekberry cap ayam ni…. Seronok dan rindu ngan kengkawan semua…. Mesti korang semua pun tgh busy dgn kehidupan harian… memang bosan bila bekerja ni…

as.. subur ke lokan ko kat dubai tu.. eh cik sue kat Singapore hujan gak ke… siken mesti kecut lemak dia dibekukan dek salji…

owh ye.. sape ader kat Malaysia ye.. aku nak mintak tolong hidupkan engine kete aku yg lama dah tak berusik tu.. my.. kalau ko boring menunggang city lyner tu..ko pakailah kete aku dulu… aku ader tinggalkan kunci kat mak aku kat shah alam…

untuk kalian semua… email emy membuatkan bulu roma aku kejap turun kejap naik.. ish tak tau aper perasaan aku skarang.. sememangnya aku merindui kalian semua dan lauk pauk dia Malaysia….

******************************************************

tangan gatal : kalaulah memasing kat perantauan, memang best (^_~)

2 comments: