testing

Wednesday, January 5, 2011

03:010111->Genting Highlands

lepas bersarapan, ktorang meneruskan perjalanan ke Genting Highlands... :)

en epol dah mengong sbb keletihan memandu dari JB..kul 7pg sampai KL dan terus bergabong dengan mak pui ke rumah aku pastu ke rumah mak yam..memang keletihan melampau la!

aku plak cuak gak nak mendaki puncak genting tu.aku bukn pemandu hebat tu yang agak goyah sikit.tapi alhamdulillah berjaya gak naik sampai ke puncak.... :)

kalau drive rexton ke Genting, mungkin aku x goyah ekeke

sampai sana hujan plak..memang berkabus dan sejukkkk...adooii la..nasib baik dapat parking.manusia sikit punya ramai...nak beli tiket masuk outdoor pon kene beratur panjang.sudahnya tak payah main..kitee jalan2 ambik gambar je la ye...





dah puas berposing kat luar tu, kitorang masuk indoor plak :)


lepak McD pastu jenjalan kat dalam tu...dan ktrang bawa ana ke Snow World...diorang nak masuk.aku dengan mak pui malas nak masuk...so tinggal kan diorang, ktrang terus cuci mata....

kebetulan pas posing pic kat atas ni, aku nampak aishah n remy n merah-baby diorang...wahh comel!!pas borak2 aku terus jalan ke depan...niat hati nak cuci mata la kan....sekali tu memang aku cuci mata betol....sebabnya....

'aku nampak perempuan cha-ya-nun-alif b0g3l ok...depan aku n mak pui...giler la!ni bukan tinggal 2 piece tapi b0g3l habis..terkedu..terkesima..menggeletar hahahhaa'

time tu aku terus rasa loya hahaha....geli arr..x malu langsung...terus aku ajak mak pui g surau...

aku "pui..aku baru tengok perempuan b0g3l dah menggeletar iman...jom pui kite g solat..."

pas solat n tido jap baru lah ok swing aku tu...eeeii aku menyampah nak naik genting dah...hari pertama tahun baru dah buat suweyy....mencikk la!aku banned g genting setahun!hehe

bergabong balik dengan en epol n ana pastu terus gerak balik ke KL...anta en epol ke hotel, aku di campak ke rumah pui su n ana ikut balik ke rumah mak pui....nak rehat2 n mandi2 b4 kuar malam nya...

sebab malamnya ktrang nak kuar dinner n mengimbau kenangan ;p

3 comments:

  1. eh, apasal tak amek gambar pompuan cina bogel tu...biar semua blogger cuci mata..kehkeh...

    ReplyDelete
  2. wahida,
    muahahha....tak dtg idea nak ambik gambar tu...kalo tak leh snap kan..n tunjuk kat kawan2 pe ktrang dapat kat genting...ehehehe

    madey,
    kebetulan ktrang g tu hujan..tu tetibe sejuk melampau...kalo x, x sejuk sgt kot :)

    ReplyDelete