testing

Wednesday, January 12, 2011

07 : dari Ampang Point ke Ice Room & Azizah

aku ni dua je perangai..kalo weekend tak cari duit, aku pasti buang duit ;p

sabtu lepas, pas aku habis keje, aku bergabong dengan budak2 ni...jun-mak pui-su...ktrang bertemu di Ampang Point....

sebab utama ke sini, nak tengok pameran pengantin...furhh rege skang mahal2 la...ni baru 2011...kalo aku yang tak tahu nak kawen tahun bila ni, tak tahu la bape plak nanti...baju 2k keatas je cung..kalo kebawah ok-ok je laaaaaa.....muahahaha

pas beberapa kali round, ktrang decide nak chiao dari situ..ramai orang pastu kawasan kecik lak...huhuhu...

aku ajak deme lepak Ice Room.....diorang ONce dealova jerrrrrrrr....

dah selalu sangat baca blog muza & wahida pasal ice room ni, pe kata kita terai lak sendiri... :p


memang terbaek la aiskrim dia...sampai tak tahu nak pilih mana....tp sepakat membawa berkat ktrang pilih case nut, tropical fruit n mango...up dengan durian tempura ni...eh betol ke?muahaha



melepak kat sini sampai tak tahu nak sembang pe... :p shoot g Jalan Peel jap...su nak tgk kot2 ada baju2 Esprit yang dia leh rembat....

pas cuci mata kat situ, terus shoot ke Azizah...layan steambot n lay chee kang....perghh...rasanya lay chee kang taman warisan putrajaya gak terbaekk.....ishh bila nak g putrajaya ni...???muahahah



walaupun skang ni aku kureng ambik nasi, tapi makanan lain mengarut2 la...pening kepala nk control makan....seyes badan dah naik melampau2 ni!

bila ntah nak diet secara serius ekekeke

5 comments:

  1. wa...dah pg ice room yer...berjangkit dr muza yer..heeee...rindu ngan sue...

    ReplyDelete
  2. sampai jugak ko kat ice room ni...bagus2..tahniah utk ko...hehehe..mmg terangkat kan eskem dia?
    err, aku pun bab diet ni mmg malas sikit, tapi selalu ngadu kat hubby aku ni dah bertambah lemak...x boleh tahan la tgk kalau dia je yg makan...huhuhu...

    ReplyDelete
  3. muza,
    aritu kat ice room pon imbau kenangan pasal kamu...macm mana kenal muza ekeke

    wahida,
    diet kalo time demam yg leh kot...hehe

    ReplyDelete