Luncheon @ Pizza Hut

semalam saje la aku call jan.konon nak ajak lunch sama2...

ktrang ni bangunan opis saling mengadap satu sama lain.tapi nak kuar lunch sikit nye susah.aku kot yang susah pasal aku leh kuar lunch selepas pukul 2pm.jan plak fixed 1-2pm.tu yg jadi susah...

tapi...kalo ada masa senggang macam sekarang, memang aku ajak dia kuar makan :p

arini konon la tak nak makan nasi.sudah nye pergi tambah lemak @ Pizza Hut... :D



tak tahu la promo pizza ni sampai bila.yang 50% tu kan.1st day keluar promo ni aku dah pergi cuba.tapi tak sempat nak upload.maybe time tu mood aku swing2 kot wakakaka...

so tadi g makan dengan jan ambik set hari rabu...





pas makan borak itu ini itu ini...biasa la sessi mengupdate diri masing2...nak ngumpat orang memang x sempat hahaha.....aritu jumpa dia update dengan aku yang dia baru rembat Blackberry paling latest...melayang rm1700,,,sejak tu kalo dia x jawab call aku mmg aku perli

"x reti tekan baten answer eh" hahaha

tadi dia update lagi barang dia baru beli....

"eh aku baru beli spec...rm1400 harganya" pastu dia gelak.aku terus macam nak nangesssssssssssss....pesal duit ko banyak sangat ni oiiiiiiiii

kalo barang2 jan x payah ceta la..semua rege ribuuuuuuuuu je...ratus2 x nampak kot wawawawa

sebab dia kaya, dia bayar duit lunch tadi...berjaya gak aku paw dia hahaha....

thanks bebeh!...



diakhiri wajah jan....pesal aku tengok macam pelakon karak je minah ni.sape tu Kila fairy...tapi jan versi bertudung la muahahahaha


aku cut muka aku pasal aku tgk muka aku
muka org x cukup tido je ekekeke

daaaaaaaaaaaa.....

Comments

  1. suh jan belanja aku sekali pas ni...hehehe...

    nok, ko kluar lunch pas kul 2? apesal lambat sgt?

    ReplyDelete
  2. wahid,
    sebab aku jaga kaunter..kul 12.30 - 2 mmg time tu la segerombolan datang library...time tu la nk pulang n pinjam buku semua huhu

    tapi...kalau ko nak turun MJ, aku adjust kul bape ko sampai.time tu la aku kuar hehehehehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Jalan-jalan Cari Makan di Teluk Intan

Summary Percutian budget ke Koh Lipe, Thailand

#Sembang Orang Bujang : Perodua Axia vs Proton Iriz