testing

Monday, June 20, 2011

aku dah tak reti nak sambut hari bapa :p

dari semalam aku malas nak baca FB & blog...masing2 wish happy fathers day....hehehe

10 tahun kot ayah aku dah kembali ke rahmatullah......

so aku memang la tak reti nak wish bagai..esok2 kalo ada rezeki kawen, dapat la bapak mertua.itupon kalo lelaki tu ada ayah lagi ekekeke

entah la...best gak ada ayah ni....rasa macam ada je orang lindung kita...tapi bila dah xde ayah dah jadi terlalu independent plak.semua nak buat sendiri.semua gerak dengan kaki sendiri..tu yang x bestnye....

tak pe la...aku masih ada ibu...tapi mothers day aritu aku kasi set tupperware je...jadi la :p



eh korang yang dah bergelar ayah...happy fathers day!

1 comment:

  1. khakha..bukan ko je..

    aku lagi.hari bapa ke..hari ibu ke..hari kekasih ke..tak pernah sambut,,even bday sendiri..tak penting tu semua..

    ReplyDelete