testing

Tuesday, June 14, 2011

hey!

aku sebenarnya banyak mende nak share...nak ceta kat blog tapi tu la macam mana entah aku uruskan masa sampai rasa tak cukup ekeke...

pagi - 5 am - bangun sahur...skang ni ligat puasa rejab :p
6 am - sambung tido....
7.20am - bangun, kemas bilik, mandi, siap2 g keje
8 - 7pm aku dh kuar umah g keje - keje,keje,keje - balik keje

petang - 7 - 10pm : biasanya aku makan, mandi, layan tv..

malam - kul 10 baru aku nak online.tu pon scan segala mak nenek komen/status/picca kat FB..kdng2 YM...

kul 12am....masa utk tido...

bila dah online, malas plak nk update blog...muahahha

kadang2 aku nak ceta kat sini.tp bila dah klik new post terus blank.sudahnya malas la...

skang ni aku rasa badan aku dah berat.berat sangat.selera makan pon dah macm hantu.takut aku kadang2.nasib baik la puasa.kalo tak, memang lagi di pam2..ada sekali tu aku buka aku leh makan 1 pinggan bihun + 1 pinggan nasi lauk ikan masin masak lemak nenas....gile la..dulu leh je aku control2 makan...arghhhh...nape ni????

aku x cukup kaya nak beli baju baru.aku tak ready nak tukar saiz baju lagi.cukuplah saiz yang aku pakai skang...

ok skang gak aku nak g bersenam ekekke

3 comments:

  1. teringin aku nak jumpa ko nok!!

    nak tgk besar mana badan ko tu? hehehe....

    ReplyDelete
  2. teringin eh??meh datang MJ....heheh

    tgk la sendiri badan aku yg chumel ni muahaha

    beb, aku x hantar lg FM ko ekekeke

    ReplyDelete
  3. alahai emy manalah awk gemuk...dah kururs tau dr dulu..muza lagilah asik bertukar je saiz..bila tukar saiz baju pun bertukarlah..jenuh tau....uwaa!!!

    muza bg alamat kat cni yer..
    Muzalifah Hanim Bt Mohd Zakaria
    Ban Hin Electrical & Construction Sdn Bhd
    No.39A Jalan BRP 1/4, Bukit Rahman Putra
    47000 Sg Buloh Sel..

    Thanx emy nak bg muza FM

    ReplyDelete