testing

Monday, May 30, 2011

Balik Kampung....


aku balik kampung weekend lepas....

sabtu petang dlm kul 4 baru aku naik bas.saje rodger lela.kot2 la dia free leh lepak2 minum petang.nasib baik dia free n ambik aku kat bus stand kampung....terus g lepak kedai..borak2...ishh kalo aku sampai awal lg byk benda leh borak kan??

lela anta aku kat rumah... "nanti ko balik kg lagi bgtau tau...."

baiklah lela...nanti aku nak balik buln 6 aku rodger....muahahhahaha....

ucu plan nak wat makan2 kat kampung...menu Nasi Bukhara.pak usu nye air tangan.plan asal nk buat time lunch ari ahad.tup tup pak usu ada kenduri.so dibuat awal sabtu malam....



sudahnya tak semua la yang turun.alang - uda - pokteh..tak dapat balik.sebab diorang dah set ahad.tukar sabtu terus x on.masing2 bzy.kalahkn YB pak sedara n mak sedara aku ni ngeh3...

Nasi Bukhara ni mak buyung yg request.sebelum dia beranak kasi dia makan puas2 :p



ktrang up kan dengan satay & air tembikai....juga lengkong pelbagai bahan sampaikn x rasa lengkong tu....muahhahaa



buat doa selamat sikit dan makan2 bermula :D



sebab banyak makan aku jadi ngantuk.tido awal tapi ahad bangun lmbat muahahaha....

sejak balik dari Medan ni asyik ngantuk jeeeeeeeeeee....time rehat bukan g makan tp g surau bantai tido sejam.ari2 ngantuk.malam pon tido awal.perghhh.....bila mata nak pulih ni eh hehe

tu je ceta hujung minggu. diakhiri dengan pic maisarah :p


mai : kak emy boleh tak belikan anak patung.kita nak la
aku : boleh.yang mcm dalam tv tu ke?
mai :ha....beli nanti...
(rupanya acik yg suruh anak dia mintak.apa mainan dalm tv nanti kak emy belikan..
eeiiiii.pandai betol mak kamu ye maisarah ;p)

selamat bekerja di hari isnin yang sengal ni muahahaha

7 comments:

  1. hahahaha...tu lengkong apa tu kak..bg resepi...

    ReplyDelete
  2. chichi,
    tu lengkong entah hape2...campak je semua.termasuk roti coklat gardenia hehe...

    isi penuh dari lengkung tu..wieeee

    ReplyDelete
  3. bestbya aktiviti mkn2 tu...buatkan mzua lapar ditgh2 mlm nie..

    ReplyDelete
  4. Waduuuh..bestnya balik kg mkn ramai2 camni

    ReplyDelete
  5. muza,
    tgh malam xleh makan tau hehehe

    meen,
    ada best, ada x best

    x best nye kg xde asteruk n xde bilik sendri hahahahaha....*poyo je ;p

    ReplyDelete