testing

Thursday, July 22, 2010

3 Destinasi 1 Hari : Desa Water Park

dalam sehari aku ke 3 tempat sekitar KL...ni semua bawa anak2 Indonesia bersiar2... :D

1st, kami ke Desa Water Park...kat area Sungai Besi tu...ok gak tempat ni...tak besar dan kecil sangat...harga pon biasa2 je...untuk dewasa rm20 dan kanak-kanak rm16 (tak sure la)..tapi kami kesana dapat diskaun... :)


dan semestinya muka aku hitam lagi...baru nak cerah balik dari Sungai Kelah....tambah dengan yang ni, ermm gelap macam tu la juga......muahhahaa


lepas je aku tengok ombak buatan tu best giler, terus aku tukar seluar dan simpan barang berharga dalam locker....apa lagi....mandi time bebeh!!!!!

ombak tu kuat... kalah yang kat laut...kat sini nak tahan kaki pon tak mampu...ombak bisa hanyutkan kamu! :)

dan kesannya :- kulit terbakar dengan teruk sekali...... dari pagi berendam sampai kul 2ptg...rasakan :p

sekian :)

3 comments:

  1. wa...best x ramai org yg mandi..aman sikit...

    ReplyDelete
  2. dtg mandi pepagi...kalo tgh hari sikit mmg ramai...ktrng sampai b4 park ni buka lg hehe

    ReplyDelete
  3. samalah kita.
    hari tu akak pegi pong kan, balik tu kulit menggelupas secara haibatnyaa.. sob sob..

    ReplyDelete