Langkawi 2013 : Jalan2 1 :Galleri Tun Mahathir - Ayer Hangat Village - Tanjung Rhu

sambung lagi ye...

tempat pertama aku nak pergi adalah Galleri Tun Mahathir. sebab masa datang 2011 tak sempat nak singgah :)


 

aku sorang je posing. yang lain semua dah keletihan. lagipun time ni panas oi...

harga tiket masuk rm5/pax. ingat kan ada la kisah Tun M kan. rupanya lebih kepada koleksi2 yang Tun M ada... tapi ok la...cuci mata :)

lepas tu ktrang sambung perjalanan ke Ayer Hangat Village...

jom la rendam kaki....air panas yang tak panas sangat... masuk FOC = percuma....






diorang malas nk rendam kaki tapi aku paksa gak ekekeke....kat sini sempat la layan laksa...rasanya biasa2 je...standard laksa pasar malam kat KL...tak kaw sangat :p

last...ktrang singgah Tanjung Rhu....ambik udara petang.....




ibu yg jatuh cinta dengan Langkawi...



 saka ku ekeke



tu je aktiviti di hari pertama kami sampai kat Langkawi.... dah nak maghrib baru la ktrang check in @ Tok Jah Homestay :)


Comments

  1. Suka tgk pic 2 terakhir tu pandai ambik angle

    ReplyDelete
  2. harap2sudi la mai lagi kat tok jah homestay

    ReplyDelete
    Replies
    1. pasti kak.... :)

      confirm stay lagi kat tok jah homestay

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Jalan-jalan Cari Makan di Teluk Intan

Summary Percutian budget ke Koh Lipe, Thailand

#Sembang Orang Bujang : Perodua Axia vs Proton Iriz