testing

Tuesday, November 20, 2012

KKS ke Kuala Selangor Part 3

sambung lagi ye... :)

lebih kurang pukul 8pm, kami kuar ke Medan Ikan Bakar Pantai Jeram...

kebetulan kami pakai baju yang kami pernah sampai
Bali-Krabi-Singapore :D

dari apartment kami ke medan ikan bakar lebih kurang 5minit.dekat sangat.nak berjalan kaki memang tak boleh hehehe..

kat sini ada dua kedai je... Restoran Ikan Bakar dan Aroma Ikan Bakar. kalo nak datang time weekend atau cuti am, sila la buat reservation.ada dua kan so memang la full kalau nak walk in...tapi time kami pergi tu ada je meja kosong.tak de la full sampai tak leh walk in :D


untuk reservation, ni nombor nye.

Restoran Ikan Bakar - 03 - 3264 6102
Aroma Ikan Bakar - 019 - 2084452

sampai2 je terus pilih menu nak pe....dan dalam masa tak sampai setengah jam, semua dah terhidang....


kalo tanya komen aku, semua rasa biasa-biasa je...tak in la dengan tekak...tapi sotong goreng tepung cmni la aku nak...kalo makan kat KL, sotong tu ditepungkan mcm cekodok...x sukaaaa....

deme try mentarang bakar, semua kata sedap....aku maknan pelik mmg tak try :p

terus settle bayar...terkejut lagi.... RM 94.40....ok la murah :D bak kata as, sesuai la dengan rasa dia x bape sedap tu ekekekekek


settle makan lebih kurang kul 9.30pm, terus kami nak buat aktiviti malam....eceh...

kat area Kuala Selangor ni, ada kelip-klip kampung kuantan. so nak ajak diorang tengok la keindahan kelip-kelip dari atas sampan...


satu sampan leh muat 4 dewasa + 2 kanak2..so ngam2 la kan kami datang ber 4...harga 1 sampan rm50. di bawa menyusuri sungai yang sudah pasti ada buaya tu lebih kurang 15-20 minit :D


nak ambik gmbar kelip-kelip memang tak nampak apa...snap pon pakai HP je...kalo DSLR mungkin nampak la bayang kelip2 tu hhehehe

habis layan kelip2 atas sampan, terus kami balik ke apartment...

tarik tilam dari bilik masing2 tido kat hall...borak2..sedar-sedar aku pengsan dulu....ekeke

esok balik KL.... nanti ye ekekekke

No comments:

Post a Comment