KKS Day Out - Ikea je...ekeke

macam la semua KKS turun....balik2 muka yang sama je... aku-mak pui-su...cuma tambah Kak Kin....yeahh!!

sbb kan nawaitu dah tau nak shopping kat Ikea, maka set je la terus ke situ...aku skang ni kerap la plak g Ikea... ;p

ktrang gerak ke Ikea kul 10am...nasib baik parking ada lagi kosong.tau la kan ikea ni parking susah!

selepas parking kete, terus masuk The Curve.....dan ternampak kedai tudung bawal AidiJuma ni...


dan tak pasal2 aku merembat tudung bawal 2 tone ni :p seyes la tudung juma ni sedap pakai...lembut je...sukaaaa....harga pon tak mahal.... yang biasa 1 tone tu rm7 dan 2 tone rm15 :D

branch dia tak banyak...ada kat the curve, CM dan UIA...sila redah kalo berminat ye..


settle kat tudung ktrang jalan-jalan kat situ...masuk Reject Shop - mother care...hanya cuci mata :D





dah penat berjalan, lepak jap tarik nafas....




pastu moh la kt ke Ikea....cuci mata tgk showroom dia....







dah macam membuang masa plak, ktrang g isi perut dulu....nasib baik dapat meja.. dah la pack hour :p

rm64...lunch tajaan mak pui...thanks dear!


 pastu baru la kami mulakan pencarian menyoping....aku pon beli gak la...kalo nak sedekah tu ada je caraanya walaupn x penting sangt hehehe

banyak tak?rak2 tu su nye barang... :)

ada part kelakar...ktrang nak hadiahkan su baby cot ikea...tapi masing2 tak reti nak cakp mcm mana...su aim baby cot rm165...tp dah habis stok...yang ada rm239...bertolak2 la nak bercakap...lama2 aku ckp...

"xpe la su ambik je la baby cot ni..kami hadiahkan...kami bg rm200, rm39 tambah la..."

dah la su mcm x percaya je....muahahahah.....kami share aku-kak kin-mak pui n as....hadiah untuk baby hazel.. :)

dan mcm tak caye aku shopping hanya lah...


dan barang nya....

cawan rm6.90 + lapik lntai rm1.80 + tuala muka rm0.65 = rm10.35 ekekeke

bak kata kak kin... "tak de pe nak beli, tu pasal main ambik je barang murah2" hehehehe

dah beli n shopping banyak2 problem plak nak bawa balik....susun elok2 dan hadap la kat belakang dengan barang2....cian korang ekekeke


terus shoot g ampang...anta kat umah su dan kuar balik g dinner @ azizah....

total semua rm40...
thanks su open table...

seharian lepak n makan memang enjoy sangt...elok plak ktrang memang semua suka makan.... :p

next lepak....fokus makan jeeeeee....

tata...


Comments

Popular posts from this blog

Jalan-jalan Cari Makan di Teluk Intan

Summary Percutian budget ke Koh Lipe, Thailand

#Sembang Orang Bujang : Perodua Axia vs Proton Iriz