testing

Thursday, May 24, 2012

Jalan-jalan Isi Perut : Kedai makan Ayam Nara

1.behun sup 2. air buah yg manis giler 3.nasi lemak pantai dalam 4. kedai sebelah ayam nara 5. nasi ayam nara

aritu g ambik adik aku kat lembah pantai pastu terus singgah kedai makan kat Pantai Dalam...plan asal nak makan sup-sup tapi tak tahu kat mana.dah alang2 sampai PD jom la layan kat kedai sebelah ayam nara ni :)

Ayam nara - ayam golek yang femes kat PD tu...

kami nak makan ayam golek tu..tapi kalo sekorr mmg tak mampu habis...mintak half xde...maka kami order je menu2 seperti diatas...

nasi lemak tu kedai sebelah nye...feveret ibu ni...rm1 je...rasa dia biasa2 je...

kedai makan ni pon sama...xde la sedap sangt...tp pada menu aku ni la...kalo lain2 aku tak try lg..tengok kedai ni penuh je...ada je orang datang bersilih ganti....

kalo terjalan sampai PD, cubalah (^_^)


5 comments:

  1. kat mana kedai nara neh?? teringin la plakz... buleh ke citer sket? thanks.
    dolu2 pernah gak la duk pantai dalam tapi dah lama sgt, time highway bagai tadak lagi. la ni dah lain benar, mau sesat agaknya!! hahaha

    ReplyDelete
  2. wan,
    hai..

    kedai ni kat area flat n petronas..byk2 kedai makan situ....kalo dtg dr kerinchi straight je pastu ke kiri...pastu dah kene usha2 kedai makan tepi2 tu...dia berdekatn dgn kedai nasi lemak rm1 :D

    ReplyDelete
  3. haiiii..
    (sori tadi tak dan kata hai pun... nampak ayam panggang jer. lahap sungguh kan?!! aiseh, buat malu btul)

    petronas??? dulu takde. flat 4 tingkat yg dulu dipanggil taman bukit angkasa ke? zaman2 dolu, nak masuk situ kena lalu angkasapuri dulu... itu la tadi rasa fenin bila ada yg kata belok kiri - kalau jalan dulu kiri tu dah jalan keretapi :D

    so skrg ni kita boleh masuk dari kg kerinchi yer? yg ada lrt universiti tu kan???? so dari situ kita terus, lepas tu simpang kiri yer? hmmmm menawik untuk diterokai neh... time kaseh banyak2 ye emy tk!!! sgt happy :)

    p/s: dulu 'berkeliaran' kat sana thn 90an haha...naik bas sj aje!!

    ReplyDelete
  4. eh jap, sorry. baru lepas tgk map. nara ni dekat2 ngan flat pkns kg kerinchi tu ke flat pantai dalam? eh konpius la plak. sorry yer. takde la plak gambar stesen minyak petronas dlm map pakcik google neh! adooii

    ReplyDelete
  5. dekat dgn flat pkns pntai dalam kot...tp senang ceta cmni la..kene jalan ke area pntai dalam nanti mesti jumpa ekekeke

    selamat menjamu selera :D

    p/s: dah la pose teringat ayam golek nara plak wawawa

    ReplyDelete