testing

Thursday, January 5, 2012

2.0.1.2!

akhirnya datang gak 2012!!

kalo tanya azam, memang mcm2 aku nak berazam..itu la ini la..tapi sudahnya aku tetap macam tu gak...

cuma target aku 2012 ni

1.habiskan trip aku yang aku dah beli tiket dgn AA..kejar promo sgt sudahnya aku dah bosan nak bercuti..setahun sampai 3-4 kali travel...mana x letih...maka katakan TIDAK pada AA...ekekee....*jangan percaya ok!

2. saving...saving...saving...cepatlah penuh tabung...nak kawen ni! muahahha

3.home-cuwet-home....ni bukan nak beli rumah aku.tapi nk settle cepat2 umah ibu ni..buat loan dapat geran..settle!pastu bayar la bulan2 sampai 30tahun ekekeke

ni je target aku untuk 2012...tp KKS mesti tahu azam aku yang "SATU" tu kan....hahahaha

dan akhirnya aku dah ada Uchuk Turbo a.k.a kereta...2011 impian aku tercapai..alhamdulillah.... :D

to uchuk...jangan wat hal ok...kita x byk duit..kalo meragam je kita leh jatuh miskin tau :p



ni hanya gambar hiasan muahahaha



hampir 5 bulan dah aku jaguh di jalan...dan nak 2nd service ni...walaupun dah ada kete, bila nak lepak tetap orang kene pick up aku kat rumah...g keje tetap naik turun bas...kereta tu memang hiasan kat parking rumah je muahahahahaa

dialog as :
"dulu xde kete memang kene ambik...dah ada kete alasan susah parking plak...tak faham aku..."

dialog miza :"xde kete aku gak ambik ko balik keje, dah ada kete aku gak yang datang ambik..."

ekekekeke....nak buat cmne...aku manja :p tapi kan skang ni hp aku mmg x bertopup...dari aku beli topup, baik aku topup minyak kete hhaahha...sorry kalo sms x reply...call terus ok! *perasan diva jap hahaha

ermm aku copy paste balik wishlist 2010 & 2011....hampeh...HP lama, jam ada baru beli jenama Avon hahaahha...kamera masih x mampu beli lagi.... :)


hazab x pakai hp ada getah???
kalo msg masuk time dalam bas malu giler nk baca ekekeke

ada pesanan untuk 2012......lambat sikit bergerak boleh x?muahahahha

salam tahun baru semua :D

10 comments:

  1. Salam tahun baru Emy..

    Hahaha..kelakar la entri ni. Semoga segala perancangan awak tahun ni berjalan lancar...amin

    Sama la hp saya pun dah bertahun x bertukar...tp xde ler sampai bergetah...hehehe...jgn mare gurau jer...

    Tahun ni ke mana pulak nak travel?

    ReplyDelete
  2. wah wah wahhh.. dah ada keta dah.. semoga terus murah rezeki emy! bila sy nak merasa naik keta ni? hehe

    ReplyDelete
  3. siti R,
    terima kasih siti....tu la arap2 target 2012 berjaya capai...aminn....

    hahhaa...sampai bergetah kan..keypad pon dah ilang..

    Insyaallah 3 lokasi...miri-brunei, kk sabah, bali :D pastu x mo jalan dah...next year baru pikir ekeke

    ReplyDelete
  4. kd,
    tq kd..nanti kalo kita sesat kat SK kt rodger kd...leh la naik kete kite..

    kd update blog!

    ReplyDelete
  5. hahahha..HP ko yg bergetah tu kan,ko kena lekatkan skali camera berasingan hehehe baru stylish..;) sama la aku..pakai mane yg ade tuk tahun2 lepas..ade yg perlu d'tuko..tuko, kalo rse leh pakai lagi..pakai ler smpi rosak..hahaha happy new year beb!

    * travel tetap travel..thn ni 2destinasi ngan AA..hahaha

    ReplyDelete
  6. GBM,
    terkejut aku bila ko letak GBM..sekali investigate ko shila!hehehe

    happy new year gak... :D

    aku kene kurangakn bercuti la shila...dah lunyai buku bank aku kerjakan...menyimpan dengn kuarkan duit dah sama rancak dah aku ni hahahahaa

    ReplyDelete
  7. hahahah...auto sign in tu..email gmail tuk GBM, sndri puyer yahoo..sengal tul ;) janji leh post..

    ko kena nyimpan..sok nak kawin byk nak pakai duit, zaman skrg ni lagi ar..mbunuh2 rege nyer..huhuh

    ReplyDelete
  8. shila,
    muahahahaha.....semua barang mahal kan... :p

    ReplyDelete
  9. hi amy =)

    hp bgetah tu pernah pakai! tp tak lama la sbb malu menebal..masa tu mmg g keje baik bas..haha...skg dh ada kete sndri Alhmdllah

    nak bli tket AA asyik xpernah lepas je. ke tak reti booking? geram!

    ReplyDelete
  10. hai munnafendy

    eh eh...sama plak kite kan...pakai hp bergetah + naik bas hehe

    nak tembus promo AA tu memang hazab tp kene gak sabar sbb nk grab tiket murah :D

    ReplyDelete