testing

Tuesday, January 31, 2012

Celebrate hari tua dengan KKS

Dah lama rasanya tak bersosial dengan rakan-rakan sebaya....

rasanya last g karok, bila eh...xmampu nak ingat :p

sebab kan aku besday gurl, maka depa kene ikut kehendak tua aku ni ekeke

1st kt g karok!ktrang bergabong & gerak ke redbox the curve...


me n mak pui



miza pon join gak...

kami bertiga je lagi masih single..yang dah kawen mmg xjoin la kan :p

letih nyanyi, ktrng posing.....

sedang elok menyanyi & berposing, ada plak orang kasi angpaw...ho yeah!!dpt ang paw la...tp dalam bentuk voucher....


apa la org tu ambik..gegar!!


nasi lemak ayam kari best!spagheti tu miza masak.ok sedap!


leh guna next time...kalo total rm60,
dapat la kurang rm10 guna voucher ni :D


dah settle 3 jam melalak, ktrang terus ke Ikea...shopping time bebeh!sambil cuci mata sambil posing....berangan ada bilik mcm ni kan...

berangan membaca juga perlu hahahahha


tengok muka aku makin lama makin bambam hehehe


kami..... :D


hasil borongan... :p

settle menyoping terus gerak tinggalkan ikea...otw balik tu mcm awal lagi..baru kul 5pm, entah mana dtg idea nak g MidValley...terus shoot ke MV.... :)

parking kat the garden...terus serbu digi center..sebabnya kalo ada rezeki, aku nak rembat samsung galaxy...hadiah besday la konon hahaha..sekali hampeh!promosi habis...xde rezeki la aku nk tukar hp...hehehe

jalan2 g kedai SAMSUNG...memang betol2 dah jatuh cinta kat samsung ni la...mak pui pon dok ngigau kat samsung galaxy note...doakan la kami dapat pakai samsung :D

terus ke MV...memula serang jusco...ada plak berkenan baju...ok rembat 2 terus...miza pon terpengaruh dgn aku heheh....

singgah secret recipe...tapau kek besday...tq mak pui belnja!wieee

elok nak blah, nampak coffeebean....mak pui tny "nak ke?" mau aku kata tak nak..mestilah nak...ok tapau ice blended :p

terus lepak makan tomyam kat Ampang n celebrate besday...alahai pic kek semua dalm hp miza...xdpt nak simpan....

utk mak pui...thanks dear....bulan 10 nanti kt celebrate oteh!...

akhirnya kul 11 baru sampai umah...lama dah kot aku tinggalkan dunia lepak sehari suntuk...dan rasanya ni la kali pertam terjah banyak mall muahahah

thanks mak pui & miza..... (^_^)

happy.penat.letih.puas.makan byk.enjoy......yeah!





5 comments:

  1. sori beb, wish ko lambat...

    selamat hari lahir...semoga dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan yg baik dan sentiasa bahagia hendaknya...amin...

    ReplyDelete
  2. cheqna,
    hai cheqna :D

    dah lama rasanya x kuar umah sehari suntuk.biasanya ptg dah check in kat rumah...

    wahida,
    tq dear!

    ReplyDelete
  3. tua le sgt kan??

    nih org tua dtg :p

    ReplyDelete
  4. cool,
    muahahahha....ampun!ampun!ekeke

    ReplyDelete