testing

Friday, January 27, 2012

Jalan-jalan Isi Perut : Pizza Hut

orang kata rezeki jangan ditolak..eceh...


31.12.2012 aritu ktrang telah dibelanja makan pizza oleh sah...sah n chuna ni dulu budak praktikal tempat aku ni..


diorang dah janji nk blnja makan akak2 library...jap2..ni korang share ke sah sorang je kuar duit eh???muahahaha

menu : ktrang try pizza larva tu satu...lasagnia...dan 2 pan pizza..perisa lupa!ekeke


dah lepas kenyang makan pizza, bleh plak diorang kuarkan kek!sumpah aku tak tahu nak celebrate besday aku n mai awal...dan sah juga...tp confius nape nama sah xde??ekeke

terima kasih cik la belanja kek...wat susah2 je ekeke....



dan kami ramai-ramai....



lepas makan2 ni terus kami shoot ke Paya Indah Wetlands tu :p

#arini kul 8 dah sampai opis.terus update blog ekeke


1 comment:

  1. suke2 entry ni..hehehehe....nt hujung taun nie kite kuar ag..hehhehee..akak doa2 la sy nek gj nt leh belanja ag..ekekekekeke

    ReplyDelete