Bila aku dah 30...

apa eh apa eh....hahaha

alaaa senang ceta besday tiap2 tahun mana de celebrate beria2 pon...biasa2 je...wish2..makan2..hadiah??ermm x de kot...hehe...

tapi 1st celebration 31.12.2011....cik la belanja kek!


pastu esoknye, mak pui belnja makan-makan kat Chillis OU....tq mak pui!


sebab besday ibu 17.1.2012, maka kami share je la kek...adik wat kek tiramitsu.seyes sedap!aku tak tipu ok...walaupun x cantik macm kedai tapi rasa dia sgt sedapppppppppppppp!!!!



hari kejadian...22.1.2012, ibu n adik2 aku belanja makan nasi arab!tq korang!!!!!!!



sabtu cuti panjang tu, alang plak belanja makan kat Chop n Steak Kg Baru...tq alang!dan belikan tudung utk aku....ibu pon kasi tudung...2 ibu beli...1 alang beli...tq..tq...tq...


pastu cuti CNY aritu mak pui sekali lagi belnja kek SR & CBTL....

last week ecah belanja kek SR....tahun ni memang kenyang makan kek la muahahaha.tq mummy rania hehe

tu je utk tahun ni... :D

sempena besday ni aku reward la diri sendiri kan...maka moh la kita bershoping!


2 blouse + 1 seluar keje + 1 cadar + 1 sandle polo = RM 150

owh lupa plak...sempena besday aku company aku ni kasi la voucher jusco rm50...jadi la wat beli hadiah untuk diri sendiri ekeke..


terus aku tukarkan menjadi.....


dapat 2 blouse :D
wai..besar x baju saya muahahaha

tu je la sambutan tahun ni.simple kan...ada gak plan nk wat pool party tapi budget x kene time la..sbb next month nak travel dah kan...so postpone la tahun bebila yang leh ber party lagi ecehhh....

dengan perubahan usia ke angka 3 series ni, dapat la aku berubah...tak banyak sikit pon jadi la...dan diberi kesihatan yang baik...risau gak skang ni...selalu sangat sakit kepala yang mcm nak pecah tu...xmo kene migrain!!!....

semoga tahun depan aku panjang umur leh potong kek lagi...aminnn....


Comments

  1. ayat akhir ko tu aku tuko kepada
    " semoga tahun depan aku panjang umur leh potong kek tuk kawin lak...aminnn"

    muhahahhahaha~! *gelak x ingat donyia*

    ReplyDelete
  2. kak emy...lawa tdung yg bercorak 2...hehehe

    ReplyDelete
  3. shila,
    muahahahahaa...gelak besar aku beb...aku pon aminkan jugak ayat ko tu hehehe

    anonymous,
    ni mesti chunna ekeke...tq dear!

    ReplyDelete
  4. hehehehe...da mmg kite pon..silent reader la kononnye...ekekekeeke...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Jalan-jalan Cari Makan di Teluk Intan

Summary Percutian budget ke Koh Lipe, Thailand

#Sembang Orang Bujang : Perodua Axia vs Proton Iriz