Wishlist 2010:boleh ke?

Tahun ni kalau boleh, aku nak kurangkan aktiviti jalan-jalan sambil mencari jodoh.....jalan-jalan cari makan....aku nak lebih berhemah dalam berbelanja...bukan apa tiap kali menabur duit sambil buat amal jariah kat pusat membeli belah terpilih [aku pilih SOGO], aku rasa membazir...kalau belanja tanpa perancangan, sampai bila pun aku tak dapat memenuhi impian aku huhuhu

3 benda yang aku rasa sangat penting dalam kehidupan yang penuh semangat 1 Malaysia ni........


sejak bertemu mak yang baru turun kayangan, terus hati terpaut tengok dia gunakan i phone ni...lagi2 bila kami berbicara hal orang bujang di kopitiam sambil tangan menyentuh skrin hp, furhhh gile cool beb...rasa malam tu juga nak terjah maxis centre...ekeke....

dan agak mustahil perempuan seperti aku menggunakan i phone....belom cukup duit nak pakai i phone muahahaha

nak ubat hati yang lara, aku tanam impian untuk dapatkan Samsung Corby Pro.....steady gak ;)

sampai bila-bila, HP tetap akan jadi list utama aku walaupun aku baru beli HP wakakaka....

Selain hp, aku sangat-sangat memerlukan netbook...simple....kecik....mudah di bawa kemana sahaja.....color tidak menjadi masalah...janji aku boleh guna netbook di mana-mana sahaja aku berada :)


dan last sekali sudah semestinya aku nak sangat.....benda di bawah ni


aku suka kamera ni sebab tiap kali snap picture aku mesti aku nampak lain...sangat menawan dari budak kaca mata aku.....ekeke....

kamera Olympus kecik pun dah cukup bagus...DSLR ni dalam mimpi je kot...hehehe

perghhh....impian aku sangat tidak boleh blah...semua tahap ribu je ....nape la mata ni kan....mudah terpengaruh pada yang mahal-mahal....dalam pikiran sekarang ni aku nak beli jam tangan...sejak memasuki dunia pekerjaan, impian yang satu ni aku tak tunaikan pun....haih....kesian tangan asyik pakai jam tiada jenama je.... :p

blur la plak pic ni huhu

okey...cukupla aku tanam impian...sekarang nak g tengok Maybank2u.com....cukup ke duit atau sekadar impian yang akan di bawa ke tahun depan hihihihi

Comments

  1. wish list aye adelah money, money, & money......mak :)

    ReplyDelete
  2. ekekkee....
    kerana hp aye la wat i termimpi2 tau :p

    ReplyDelete
  3. emy ...style la impian...2 from ur wish list sy pn mahu :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Jalan-jalan Cari Makan di Teluk Intan

Summary Percutian budget ke Koh Lipe, Thailand

#Sembang Orang Bujang : Perodua Axia vs Proton Iriz