SESAT : Paya Indah Wetlands

31.12.2011...aku sesat ke Paya Indah Wetlands...terletak di Dengkil...dari KL x la jauh sangat..tapi nama aku saje2 nak drive ke sini memang tak la muahahahaha

konon nak makan ikan bakar sambil lepak pantai @ Bagan Lalang musnah bila kami sesat....utk sah & chuna, next time la ye...mungkin kite leh repeat reunion 31.12.2012 nanti ekekeke

layan je la gambar....sebab kami kat sini pon tak lama...dari kul 5.30 - 7pm je...banyak tempat x dpt nak stop...mana yang ada je.... :D



singgah kat macam pelantar...ada org tengah memancing :D




cantik betol view belakang tu :p

ktrang jalan2 lagi...nampak tasik..ada orang main kayak & paddle boat...apa lagi jom kite mengayuh...paddle boat utk 2 orang = rm7...murah!






t

s


macam kat obersea hahahaha


deme yang tak dapat tengok laut ekeke

kat sini gak ada chalet untk stay..rege ok rm120/night...kalo rasa nak lari jauh dari hiruk pikuk kotaraya, leh la habiskan weekend anda ke Paya Indah Wetlands ni..masuk adalah percuma :D



terus kami pulang semula ke Kuala Lumpur.misi nak gemuukan badan kat BL musnah :)

Comments

  1. ekekek..sesat punyer pasal..paya indah pun jdilah..next tyme kite lwn lg nek boat ek..make sure stamina kuat utk kalahkan ktorang..heheehehe

    ReplyDelete
  2. muahahahhahhaa
    korang salah jalan...org ckp pokok lain korang kayuh g pokok lain..stamina kami mmg kuat ok ekekeke

    ReplyDelete
  3. hahahahahaha...bkn slh jalan..pokok teratai 2 sebuk nk ikot kitorg...so t'pkse la lari dr die.. bile ntah mission nk g BL tercapai...wakakakaka

    ReplyDelete
  4. eceh...xnak kalah tu :p

    next time kt g BL okeh!

    ReplyDelete
  5. hahahahaha...mesti la xnk kalah..akak...next time tkot t'sesat tmpt laen plak..hahahahaha...mmg x g BL smpai sudah...

    ReplyDelete
  6. muahahahahahaha

    akan dipastikan kt makan kat BL ye

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Jalan-jalan Cari Makan di Teluk Intan

Summary Percutian budget ke Koh Lipe, Thailand

#Sembang Orang Bujang : Perodua Axia vs Proton Iriz