testing

Tuesday, January 10, 2012

SESAT : Paya Indah Wetlands

31.12.2011...aku sesat ke Paya Indah Wetlands...terletak di Dengkil...dari KL x la jauh sangat..tapi nama aku saje2 nak drive ke sini memang tak la muahahahaha

konon nak makan ikan bakar sambil lepak pantai @ Bagan Lalang musnah bila kami sesat....utk sah & chuna, next time la ye...mungkin kite leh repeat reunion 31.12.2012 nanti ekekeke

layan je la gambar....sebab kami kat sini pon tak lama...dari kul 5.30 - 7pm je...banyak tempat x dpt nak stop...mana yang ada je.... :D



singgah kat macam pelantar...ada org tengah memancing :D




cantik betol view belakang tu :p

ktrang jalan2 lagi...nampak tasik..ada orang main kayak & paddle boat...apa lagi jom kite mengayuh...paddle boat utk 2 orang = rm7...murah!






t

s


macam kat obersea hahahaha


deme yang tak dapat tengok laut ekeke

kat sini gak ada chalet untk stay..rege ok rm120/night...kalo rasa nak lari jauh dari hiruk pikuk kotaraya, leh la habiskan weekend anda ke Paya Indah Wetlands ni..masuk adalah percuma :D



terus kami pulang semula ke Kuala Lumpur.misi nak gemuukan badan kat BL musnah :)

6 comments:

  1. ekekek..sesat punyer pasal..paya indah pun jdilah..next tyme kite lwn lg nek boat ek..make sure stamina kuat utk kalahkan ktorang..heheehehe

    ReplyDelete
  2. muahahahhahhaa
    korang salah jalan...org ckp pokok lain korang kayuh g pokok lain..stamina kami mmg kuat ok ekekeke

    ReplyDelete
  3. hahahahahaha...bkn slh jalan..pokok teratai 2 sebuk nk ikot kitorg...so t'pkse la lari dr die.. bile ntah mission nk g BL tercapai...wakakakaka

    ReplyDelete
  4. eceh...xnak kalah tu :p

    next time kt g BL okeh!

    ReplyDelete
  5. hahahahaha...mesti la xnk kalah..akak...next time tkot t'sesat tmpt laen plak..hahahahaha...mmg x g BL smpai sudah...

    ReplyDelete
  6. muahahahahahaha

    akan dipastikan kt makan kat BL ye

    ReplyDelete