tak tahu nak letak tajuk ni

blur la nak letak tajuk pe :)

minggu ni aku keje shift.masuk kul 11 balik 8 malam.oklah syok g keje lambat.tido pon terlebih...

datang keje seyes aku ceria.rasa semangat la nak ngadap keje.baju pon meletopk.pinky-pinky tau...semangt!!!

bila masuk lambat, keje melambak kene buat...ditambah user semakin ramai masuk library.aku jadi letih & penat dan emosi aku pe lagi terus la lain maacam......

sudahnya aku jadi hangin satu badan, garang dengan user, nak marah jeeeeeeeeeeee....

kesian la korang.... :p

tapi kalau korang datang library aku ni, aku memang tak mesra pengguna walaupn aku duduk kat kaunter.muka aku susah nak senyum.aku malas nak meleret2...kalo serius cepat sikit korang blah kan ekeke.as kata tengok aku mesti orang tak percaya aku ni kelakar orangnye.muka garang.kalo aku masam la.time gelak mmg xhengat dah :p

pastu arini ramai tol kene bayar denda.kesian korang lagi...

tadi konon nye nak g Maybank.nak join AHB..pelaburan hartanah tu.tapi apakan daya dah tutup la....baru skang ni aku ada duit.so aku nak la beli lot saham tu.sedih nye.sampai aku tak lalu makan.tapi aku order nasi goreng lak tadi muahaha

ni semua salah en lelaki..kalo tak kerana dia aku dah lama beli saham tu huhu...b4 ni aku dah datang maybank tanya pasal saham ni.tapi org tu suruh en lelaki ni incharge aku.so aku tanya la dia.tapi semua dia tak tahu.semua dia kene call orang lain confirmkan.aku terus buat muka.menyampah nye!!dah la ko jual product pastu ko tak tahu.last-last dia cakap b4 aku blah..

"sory eh.sy baru lagi .tak bape tahu"

wakk luuu.....aku lagi la org luar.aku tahu je.aku wat research b4 aku datang.tapi sebab dia x meyakinkan aku.tu pasal aku chiao :(

aku dah mengadap en lelaki dah 2 kali kot.aku berdoa supaya aku datang lagi aku tak perlu mengadap dia.x sukkkaaaa walaupun dia ensem..erk

en lelaki ni mmg ensem.ensem sgt.lagi2 tengok dia bercakap.tapi sebab dia komunikasi failed maka aku terus x sukaaaaaaaaaaaaaa hahaha...

tadi g maybank lg..aku nak jumpa Mayi.nak tanya pasal insurans.tup tup nampak dia.boleh tak aku tak nak pandang.menyampah tak habis2 lagi ni.....alih2 org tu suruh dia gak pergi panggil Mayi.cakap aku nak jumpa

belum pernah aku x nak tengok lelaki ensem.tapi kerana en Iz ni terus aku...blueerkkkk.....hehehehe

yang ni kesian kat aku pasal aku tak dapat join AHB tu wawawawawa

cepat la kul 8...nak balik ni :p

Comments

  1. ko keje library mana ni? aku nak gi la nak tgk muka ko yg masam tu..hahaha!!

    ReplyDelete
  2. wahid,
    muahahaha...kalo ko dtg sah2 la aku tersenyum riang ekeke

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Jalan-jalan Cari Makan di Teluk Intan

Summary Percutian budget ke Koh Lipe, Thailand

#Sembang Orang Bujang : Perodua Axia vs Proton Iriz