Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2011

PBAKL datang lagi :D

isnin lepas aku & chief g terjah PBAKL...atas jemputan dari supplier buku untuk wat selection mana2 buku yang ktrang berkenan.... :p

kalo takat tarik2 pilih2 memang tak de hal la kan :p cuma bila kuar list esok2 entah approve ke tak nak beli buku tu muahahhaa

sambil pilih buku, sambil cuci mata....muahhaha


chief usha buku



kalau la buku ni dapat beli, dapat aku cuci mata :p



nak beli nanti...versi melayu cepat la kuar muahahah



bahasa lama....susah gak nak faham.sampai skang tak habis baca lagi
walaupun buku nya nipis je



komik zaman saya sekolah dulu.rasa nak beli tau :p


dari pagi sampai tengah hari pilih buku, tiba la masa untuk lunch.supplier belanja la kan.moh kite makan buffet kat cafe pwtc tu.


2 round je aku makan.seyes rugi.aku malu pasal mereka2 yang makan semeja dengan aku tu semua seround je.2nd round takat makan kuih n air suam.sebab aku segan aku lupakan je la nak rasa mee bandung, ABC, roti n mushroom sup, segala mak nenek desert, kek dan macam2 la...rugi kan?bukan senang orang nak bayar makan buffet time lunch... owh!

dalam dok ambik makanan, aku nampak kelibat kakak selamanya.tengok dari belakang sah dia!g dekat n tegur...memang seronok la kan.ok xpe2..makan dulu nanti jumpa ;p

pas makan nak g cucuk duit.sedih.ATM CIMB xleh trema MEPS.aku dh sedih2 x dpt beli pape buku.bukan senang nak datang....wawawawa.....dalam purse adalah belas2 ringgit je :(



ini la kakak selamanya -- kak ida :D


ktrang jalan2, borak2..singgah kat booth karangkraf.duit tak bape ada, aku beli majalah rapi terbaru & buku resipi Ala Cina..total rm9.60..sedih laaaa duit x leh nk cucuk wawawa



barang-barang free yang aku dapat


sebelum gerak balik, saje la singgah PTS nye booth.sekali tu leh plak guna debit card.happy nyerrr..tempt lain memang accept cash je..ha apa lagi terus aku borong 3 buah novel ekeke


maka ini lah yang aku dapat kat pesta buku...



novel tu dah lama....tapi tak baca lagi :p


kalau rajin macam nak repeat g pesta buku lagi.tapi masa lak tak mengizinkan..pasal esok nak balik kampunggggg...!!!!!! yeahhh!


happy wekends ya korang...


p/s:balik kampung ni aku nak jumpa leyla...1thn 1buln tak bertemu...x sabar!

Comments

  1. Owh..ruginya x dpt borong buku byk2..huhu

    Xpe, thn dpn pesta buku diadakan hampir sebulan dari 27/4 - 22/5. Cepat2 kumpul duit :D

    ReplyDelete
  2. siti R,
    rugi kan??rugi sangat33333....tp siti borong lg banyakkkkkkkkkkkkk waaaalllaaaa

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Jalan-jalan Cari Makan di Teluk Intan

Summary Percutian budget ke Koh Lipe, Thailand

#Sembang Orang Bujang : Perodua Axia vs Proton Iriz