Ana datang KL lagi??????

tahun ni dah 2 kali makcik ni turun KL....ktrang plak dok cari slot bila nak turun JB ni :p

datang last minit maka x kemana la ktrang.bawa ana & epol ke KLCC je... *aku paling x suka g KLCC :p


ambik jun kat KB pastu shoot ke KLCC


bergabong dgn su & mak @ tomei
sue berjaya membeli cincin..cantik!
mahal la emas skang.1gram=rm157 furrhhh


mereka la Kawan Karib Selamanya :D


thanks pada mamat mana entah.tetibe offer diri nak snap kan pic kami :)


kami bergabong :)

dan akhir sekali.....mereka orang JB


oit cepatlah kawen...!!!!!!!!!!! ehhehe

ni kejadian sabtu lepas2.mcm nak patah kaki dok cari kain baju.semua nya untuk majlis su tak lama lagi.lotih kaki aku huhuhu


kepenatan menunggu kain di potong


lapar2 kite makan laksa jalan tar eh


lepaskan lelah kat tepi jalan :D



jom la pulang.hari dah hampir malam


sempat gak kami merembat baju keje yang sama corak lain color je :p


sekian laporan aktiviti hujung minggu.... :D

Comments

Popular posts from this blog

Jalan-jalan Cari Makan di Teluk Intan

Summary Percutian budget ke Koh Lipe, Thailand

#Sembang Orang Bujang : Perodua Axia vs Proton Iriz