testing

Thursday, March 31, 2011

Kalau aku ngandung sape yang bersalah?

propa je kat FB tu ehhe


eh tetibe tajuk entry macm gitu nape??hehe pagi tadi aku g keje mcm biasa la naik bas...sejak keje di tengah kota ni belum ada sape2 la nak tumpangkan aku g keje muaahahahaha....


hai pjan...rindu nak naik kete u la :p


kebetulan plak pagi ni aku berdiri.hampeh tol la.mcm ne aku leh lambat rebut naik bas ni hehe...so berdiri la sebelah awek yg sedang duduk sambil pegang handbag coach-tak-ori muahaha


tetibe dia senyum kat aku...terus berdiri dan kasi aku duduk.aku kan pantang berdiri2 ni..duduk mmg syorgaaaaaa.... :) tapi yang aku pelik, dia berdiri sepanjang jalan.aku dibiarkan duduk... arghhhh... tertekan!!!!!... mula la aku terfikir2...


mesti dia ingat aku ngandung kan??????


kalo dia pikir yang sama, ni kali ke dua aku kene...b4 ni pernh gak kene..tp dia tny aku "are u pregnant?" aku terus cakap "NO!" wahhh garang tu hehe


so,sape2 ada yang jual premium beautiful, contact la aku ye...aku nak order 1 la ekekke


*terus aku tak lalu nak makan...rasa nak sit-up je sepanjang hari hahahha...poyo!

4 comments: