testing

Sunday, April 24, 2011

Pasar Seni a.k.a CM

masih ingat pada port muda remaja @ CM?

aku rasa zaman aku skolah dulu membawa zaman stadi kat U CM masih lagi glemer, populor, tempt lepak yg strategik dan kalo nak gathering mesti CM!

dulu tak de lagi Mid Valley...paling jauh nak g pon KLCC kot :p

so semalam sempat la aku g dating terjah CM...memang dah berubah wajah.teruja dan bangga aku tengok :D








mercu tanda...

tujuan ke CM ni pon memang nak singgah makan je.dah lama gak tak jengah foodcourt CM...tingkat 1 mahupon atas bumbung...

naik je kat atas bumbung tu rasa macam best nye.dah lain.yg penting dah tak panas macam dulu2 muahahahhaa



tomyam terangkat!



lauk kawen pedas..wallaaa....



kalau makan luar aku jarang kot order milo tabur.entah macam mana teringin plak.so aku order 1.sudahnya tak larat nak habiskan.muakk wawawa



lepas je makan2 dan sembang2 terus aku pulang ke pangkal jalan....sekian :p


No comments:

Post a Comment