testing

Wednesday, March 30, 2011

Breakfast @ McDonald

lain macam plak bila aku sebut McD nama penuh dia ekekek

korang tau tak pasal free breakfast ni?mungkin aku ketinggalan keretapi sebab aku baru tau jumaat lepas...tu pon baca suratkhabar metro.tengok ada kupon.. :)



hati membara nak pergi tapi sape eh aku nak ajak breakfast pepagi buta ni?

terus ajak na teman.kebetulan tempt dia praktikal kat masjid jamek, dah dekat sangat la tu nak g McD....

seawal 6.30pagi ktrang dah kuar umah.dapat bas 6.45am dan sampai kat McD tu 7.30am..beratur sikit punya ramai.maklum la barang free sape tak nak :p



dalam kul 8am aku dapat makanan...bukan pe nak kejar adik aku masuk keje 8.30am..aku ok je masuk kul 9am :p



dia makan laju2 then terus blah...aku layan lepak lagi pastu aku chow naik lrt ke tempat keje :)



so kalo sape2 nak tambah lemak secara percuma, boleh la ke McD berdekatan.eh tak percuma..tapi kene beli rm5 untuk melayakkan anda dapat free big breakfast untuk 2 orang :D



sempat lagi aku poyo makan hash brown tu ekekeke

dah aku makan free, maka aku belanja kawan-kawan library nasi lemak sebungkus...nak belanja McD x leh guna kupon lebih dari 1...so nasi lemak je la ye korang :p


sedap nasi lemak ni ...wieee

esok last free breakfast ni... :D

5 comments:

  1. mekdi ni mmg bagus la...selalu hargai customer dorang...big bekfes tu rega dia rm9 satu kan...mmg berbaloi2...

    ReplyDelete
  2. yap..satu set tu rm9.40 tak masuk tax lagi..
    dapat la makan free sesekali kan :D

    ReplyDelete
  3. Free kah??

    Waahhh..itu hari iols mengidam hotcakes mcD..sampai ke sibu pi cari

    ReplyDelete
  4. buang lam tong sampah sekarang takleh mkn ok!!!

    ReplyDelete
  5. meen,
    wow dengar macam jauh je kene cari McD hehe...

    cool,
    baikkkkkkkk!!!!!!!!!!

    ReplyDelete