Projek Raya 2014 : Wallpaper

muahahahahhaa.....

poyo tak projek raya bagai.... :p

kebetulan tahun ni macam semangat nak comelkan rumah... tahun lepas comelkan gak tapi tahun ni lain sikit. saje nak buat kelainan....

sebut pasal wallpaper ni, selama ni aku pandang sendu je...sampai la aku ke Kaison KL Fest aritu....


 yang belah ni semua rm55/roll

rm19.90/roll

apa bezanya?

kalau yang mahal tu nampak cantik sikit...rasa la kasar kat permukaan tu...tapi yang rm19.90 tu macam kertas je 

pastu yang rm55 tu kene bancuh gam dan letak gam pastu tampal.... - leceh
kalau rm19.90 tu macam kertas sticker....tanggalkan je dan tampal... - mudah

aku pilih mana?

murah & mudah ekekeke

nak memilih pon makan masa 1/2 jam....so last2 aku ambik je la hitam-krim...tengok la macam mana hasilnya nanti.....

rumah aku tak pernah pakai wallpaper ni....kira ni la 1st time....

balik tu terus aku ukur dan mulakan operasi....sekali tengok leh tahan penat muahahhaha

dan......

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^

 2012 - ktrang biarkan wall ni putih je....

2013 - bagi naik seri letak warna merah...

dan tahun ni...... 

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
yeayy.....

terus tak sabar nak beraya!! hahahaha

nanti aku ambik gambar betol2 punya.....yang ni dah siap pastu x sabar tu terus snap je :)

so...aku g lagi Kaison, beli untuk wallpaper dapur....yang tu tunggu next entry :)

Comments

  1. Waahhhh!1..raya nanti jemputlah datang rumah oppsss...SALAH..raya nanti jemput lah JM ke rumah leh tgk wallpaper baru tu hahaha...(x malu kan)

    ReplyDelete
  2. Amboiiii cantiknya wall rumah dia..boleh la dtg raya ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh2....kalau ke kl meh la singgah rumah :)

      Delete
  3. mi pas ni leh la ko tulun buatkan wallpaper kat umah aku erk...cantik la...x sabo nk raya umah ko..he3

    ReplyDelete
  4. Wahh..cantikleee umh kak emy raya taunni..wallpaper tu mmg dh bergam ke k'emy??cm teringin je wat..haha...mau big boss singket nak kuo kan duit

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah...dia macam kertas sticker...tapi ada 2 jenis shaq...kalo ada gam ni murah punya...kalo tak de gam, mahal 1 roll rm55..tu kene bancuh n gam sendiri...so leceh

      Delete
  5. sis...ni guna brape roll? cantik dan jimat

    ReplyDelete
    Replies
    1. utk wall umah akak, 2 roll je dah cukup :)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Jalan-jalan Cari Makan di Teluk Intan

Summary Percutian budget ke Koh Lipe, Thailand

#Sembang Orang Bujang : Perodua Axia vs Proton Iriz