# 24 Ramadhan : Sakura Kristal Restaurant

Salam :)

lagi 3 hari je kene datang keje.....tak sabar nak tunggu jumaat...

hari ni 22hb July...tarikh lahir arwah ayah...kalau masih ada umur ayah skang 63tahun....rindu plak kat ayah......al fatihah

***********************************


jumaat lepas, ktrang sempat berbuka puasa kat Sakura Kristal...restoran feveret aku hehe....kali ni layan buffet lagi :D

 RM43/pax...tapi campur tax bagai RM49.60...


sajian makanan dia menarik. dan yang pasti sedap! western & masakan kampung


spaghetti *
lamb chop *
bbq chicken *
roti john *
salad pelbagai
satay ayam daging *
goreng pisang & keledek
nasi ayam penyet
sambal udang petai
3 rasa fillet fish *
telur
sayur
mee goreng
mee curry *
ulam2an
kuih muih
buah2 an
air panas n sejuk *
aiskrim
rojak buah

* - sedap!!

aku makan tak banyak pon sebab senak perut hehehe




 terbaek spagheti dia

 lamb chop & chicken bbq sedap




kat sini disediakan surau & parking pon banyak...

oh ye buffet ramadhan ni available kat branch Taman Melawati je...yang kedai lain semua nya ala carte :)

Rekemen buka puasa sini...boleh la kalau nak repeat next year :D

Tapi tahun ni, hanya 4 orang je yang turun....julung kali dee leh join...kalau tak bzy sokmo :)


dee & husband

Thanks korang jayakan iftar with kks....makin lama makin kurang ahli :(

tata........... :)

Comments

  1. bestnya dpt iftar ramai2 kat luar..itulah tambah tahun makin kurang bila dh ada family sendiri agak susah sikit kot dorang nak join kan

    NAma restoran pun bukan main sedap Sakura Kristal lagik :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol2....tahun ni ramai yg beranak kecik.so leceh nak buka luar ni...

      nama sedap...masakan pon sedap hehe

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Jalan-jalan Cari Makan di Teluk Intan

Summary Percutian budget ke Koh Lipe, Thailand

#Sembang Orang Bujang : Perodua Axia vs Proton Iriz