testing

Friday, May 23, 2014

Jalan-jalan isi perut : German Deli Imbiss, Ampang

lama tak share tempat makan :)

stop kejap update travel Indonesia tu...kisah Jogjakarta akan bersambung next week.... :)


dah lam aku try makan kat Imbiss ni....awal tahun rasanya tapi baru skang nak update muahahahahhaa

so...jom tgk menu kat sini......semua yang kami try, smua pon sedapppp!!!!

sandwich paling win...rekemen!


ktrang order......

1 Liter Bavarian Mug of Root Beer
rm5.50...
 

 
The Imbiss Club
RM 14.00
 
freshly baked waffle
rm 7.50


spaghetti cabonara
rm12.50

so bagi ktrang kene la dengan tekak....sedap2 plak tu....dan puas hati sangat.... :)

kalau pergi tak payah order sorang satu....portion besar...leh makan 3 orang...so ktrang order n kongsi2 je termasuk air tu :)

lokasi --> kat Petronas/MacD Taman Tar, Ampang....dalam tu banyak kedai2 makan + max value supermarket ....ada nasi kandar kayu + starbucks + subway + german deli imbiss ni....kat sini gak ada money changer. kadang2 ktrng tukar sini...kadang2 mid valley :)

so...chekidout deme nye website ---> German Deli Imbiss

selamat mencuba!

2 comments:

  1. alaa malas fulak nk pegi arah KL nun huhhu..kalau kebetulan ada sera KL boleh lah singgah :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo JM datng KL, singgah ok...lagi2 kalau jalan area Ampang/Ampang Point...dekat dah ni :)

      Delete