testing

Wednesday, August 28, 2013

Raya 2013 - Jamuan Raya Team

salam....

tahun ni ktrang semangat buat makan2 raya sebab student practical dah nak habis training kat sini. so alang2musim raya, jom buat sekali....

sebelum raya as usual, photoshoot harus ada :p

sebelum cuti raya :)

so balik dari cuti, aku decide buat makan2 terus...ktrng discuss kat wechat dan masing2 bawa brang masing2....

hasilnya....



budak2 ni request rendang...jenuh aku cari ayam semua licin...so yg ada daging....

aku buat sendiri rendang daging tu...alahai pesal senang sangat hahaha...tp resipi mak aku la...seyes senang...semua kasi campak je....nanti aku share resipi...kalo gini la rendang nye, tahun depan aku la masak time raya kuikuikui

pukul 1 ktrang start majlis....

 tu dia mc kita :p
pastu bos bg ucapan


nasihat yang diberikan mmg boleh dijadikan panduan ermm....

dan kata2 terakhir dari adik kt ni...suara mcm sedih je ahhahaa

pastu bos aku kasi hadiah...ole2 dari kami....biasa2 je hehe

dan...sebelum makan, posing dulu :p

cukup korum team library....
terlampau di edit hahaha

dan

semua dijemput makan :)

alhamdulillah cukup makan malah berlebih lagi...dan ktrang panggil la department lain datang beraya...tak panggil semua pon...kalo panggil semua, confirm tak cukup....malu lak kami nanti :p

tuan rumah layan tetamu makan :)

dan diakhiri wajah tuan rumah muahahahaha

baju recycle...
baju kurung tahun 2009
tudung baru aidijuma

aku tahun ni mmg x percaya sbb aku mampu beli baju raya sepasang je ekeke...kagum2...

arini jamuan raya opis...so tak de baju raya nak disarung...buka almari pakai baju lama lagi...ekekekke....

6 comments:

  1. Fuyooooooo emy msk rendang.....senang ye?nanti cecepat share ye....sukala jamuan raya kat opis....leh mkn sedap2...hehehe

    ReplyDelete
  2. muza,
    aah kt buat sendiri utk pertama kali nya hehhe
    senang sangattttttttttttttt ekekeke

    ReplyDelete
  3. huhuhuhuhuhu...................... comel lah budak baju melayu biru tu :)

    ReplyDelete
  4. emy...
    meriahnya majlis......

    ReplyDelete
  5. buat rendang mmg senang kan...mula2 dulu aku ingat siapa yg masak rendang ni, otai la dah...rupanya senang giler masak rendang...kehkeh...

    tengs again nok, semua brg ko sampai dgn selamat...tengs jugak bagi duit raya utk anak2...sayang ko lah!!

    ReplyDelete
  6. senang sgt...kacenggg!!!! ehehe

    sudahhhh....cukup sudahhhh...
    bape byk kali ko nk ckp terima kasih...aku kasi apa je...ekeke

    klakar x suara aku....hahahhaa

    ReplyDelete