testing

Wednesday, May 29, 2013

Panggilan Pulau......wawawawa

aku sebenarnya baru je balik dari legamkan muka @ Pulau Pangkor :)

view depan bilik..selak langsir tengok laut...
cool sgt rasanya......

tapi yg peliknye muka aku tak hitam malah legam pon tak...tapi muka jadi biji2 merah n mcm jerawat tu...kulit menggelupas sama...sedih tgk cermin...tapi tu la aku pon gatal pakai produk ntah ape2

aku saspek sunblock dan aloe vera pui la...pui pakai ok je...aku pakai lak jadi hancur muka...cepat la pulih...sedih tgk muka sendiri wawawa

kalau roboh kota belanda.....

dah lama x turun pulau, sekali dapt turun rasanya nk repeat lagi...maybe Perhentian atau pon Tioman....hishhh panggilan pulau sungguh....hehhe

cuma nak slot in n duit je la menjadi kengkangan skang ni...kalo tak, next gaji aku dah merayap ke pulau idaman...eceh...

bila la saving nak banyak kan...manjang berjalan....dah hampir 8thn aku keje saving aku 10k pon tak sampai wawawawawa..... *meraung

baru duit nak ada, ada plak plan aku....g situ la g sini la...pui n miza follow je...pasal kalo aku ajak maknanya aku ada duit...dan biasanya bajet aku ciput...so deme suka la...kos kami kat pangkor 3H2M seorang rm158.90...cover duit bas KL-Lumut-KL, return feri,makan, chalet, van, snorkeling n island hoping.ok x? :)

melawat as kat sitiawan + jalan2 pangkor
lepak petang @ jeti Marina Island Pangkor

tapi g pangkor mieza banker aku pasal aku x de gaji...tp tetap nak g release tension...so dia xde pilihan pakai duit dia...skang ni aku malas nk bayar sbb nanti habis la duit aku kan ekekekeke

ishhh rindu laut laaaaaaaa....................



# full story selepas cambodia habis hohohooho

2 comments:

  1. lama tak ke pangkor...huhu...last pi masa UiTM dulu...

    kesian ko nok...cer citer ko pakai sunblock brand apa tu nok...

    ReplyDelete
  2. aku last p 2008...
    skang pangkor dah maju :)

    brand biore...sunblock ada spf bagai
    tapii.............xsesuai dgn kulit aku huhuhu

    ReplyDelete