Kalo nak sexy, kene la wangi!

tajuk entry tak boleh blah!

last week ada sale perfume...aku apa lagi dah lama hold nak beli perfume.duit plak tak mengizinkan.kebetulan kali ni ada rezeki lebih, terus rasa nak rembat



aku calling2 jan ajak teman, so jom la sedekah duit kat situ :p



kat situ banyak gile pilihan sampai dah tak tahu nak yang mana.rasanya semua wangiiiiiiiiiiii...dari segi harga plak, 40%-60% less dari harga kedai... :p





dah macam2 bau + aku rasa semua wangi, tanya la promoter tu...dia suggest perfume bawah ni...pikir nye pikir ok la ONCE je...pening dah kepala cium macam2 bau :p


Britney Spears midnight fantasy...
best betol bau dia!

dengan rela hati jan offer
"xpe la..aku bayar pakai kad kredit aku...duit hang tu simpan"

aku macam biar betol jan ni...dia bawa perfume aku terus ke kaunter bayaran...walllaaaaa.... :D



yeayyy...jan bayar!!! tapi aku kene kasi cash kat dia...pasal dia nk kumpul point..tu pasal guna kredit kad jan ekekeke

aku rasa ni la perfume paling wangi aku pernah beli...seyes wangi...dari pagi sampai balik keje wangiiiii sangat..dah mandi pon badan aku wangi lagi.lelama aku pelik..aku mandi x bersih ke???hehehe

berbaloi la aku rembat perfume ni...muahahaha


yang aku pernah try --> Davidoff cool water, DKNY delicious,
Paris Hilton Can Can & Jennifer Lopez Deseo

aku harap perfume ni leh tahan setahun...gile punya kedekut hahahaha

p/s:perfume mahal ni aku sembur jarang2 je...kalo g keje aku pakai Avon tak pon bodyshop...skang ni try Nutox .... sayang oiiii nak pakai selalu.... ekeke

Comments

  1. beb..ko simpan ler lama2 perfume yg mahal tu..kang bau tenggik baru tau..perfume ade expired ma...

    ReplyDelete
  2. shila,
    ala jgn la ckp cmtu...setahun tu ok la kot...x kan bau tenggik kot...

    kalo bau cmtu, busuk la nanti..tak moooo hehehe

    ReplyDelete
  3. beli kt ungu flowershopz mmg murah2 perfume die..sy pun beli byk...antara shop yg jual murah perfume mcm ni..mcm2 adaaaaa...

    ReplyDelete
  4. owh yeke...
    tq tq
    skang ni pon nak beli perfume...stok dh habis
    elok plak dapt recomendation
    :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Jalan-jalan Cari Makan di Teluk Intan

Summary Percutian budget ke Koh Lipe, Thailand

#Sembang Orang Bujang : Perodua Axia vs Proton Iriz