testing

Tuesday, July 26, 2011

Hey KL Gangster,Aku Tak Bodoh la!

ahad lepas aku dok kat rumah je..sepanjang hari bebetol aku layan mata...

pagi bangun kul 10.30...
1st round - 2-3pm
2nd round - 6.30 - 7.45pm
3rd round - 8.30 - 11.00pm

gile tido kan??? aku kalo tak tahu nak buat apa memang tidooooo je kejenye :p

tapi kebetulan mata aku celik, aku sempat la layan 2 ceta...1st Aku Tak Bodoh...



serius cakap, walaupun aku ketinggalann zaman + ceta ni dah main kat wayang 7 bulan yang lepas, tapi ceta nye sumpah kelakar.banyak pengajaran lak tu.nape aku tak sedar ceta ni eh??dalam looping2 blog pon aku x jumpa orang ceta pasal movie ni.ke aku tak terbaca??

dan aku tengah mempengaruhi rakan sekerja untuk layan movie ni...ekeke...KKS pon sama...cepat korangg!!!!

terbaekk la... :D

elok layan 1 movie aku tido seround ekeke....

malam nye aku layan KL Gangster plak :D



walaupn movie ni aku tak sempat layan kat wayang, layan donload pon jadi la...ternyata kata orang ceta ni memang best!!lagi2 Aaron Ajis berlakon kan...wallaa....tapi aku lebih tertarik dengan Adi Putra la muahahahaha

ahad...hari berehat...hari melayan movie...dalam laptop aku ada lagi 4 movie aku kene layan :p

p/s: sepupu aku dh selamat bersalin baby boy....yeahhh!!!

6 comments:

  1. Wah suka download yer... Saya telah download dekat 20 cite tapi 1 pun xtengok lg... Kekeke

    ReplyDelete
  2. meh kasi ceta yg dh donload tu...boleh tmbah koleksi utk ditonton hehehe

    ReplyDelete