McDonald punya penangan


Mc Donald suka buat promo Buy 1 Free 1 kan?

kalau orang macam aku yang suka mende free ni, time2 gine le nak grab ekeke...kalo nak kira dalam sebulan aku makan fast food, memang susah le skang ni...ada kot 1-2 kali je :p

so 1st time Double Cheese burger promo B1F1 ni, aku-su-mak pui janji la nak bergabong kat McD Sogo...elok ktrang jumpa, terus berborak2 dulu..excited kan.padahal hampir setiap minggu jumpa!haahha

aku : "jom la beli makanan.nanti sambung borak lagi"

elok sampai kaunter, staff McD cakap burger promo baru je habis....kalau nak g McD Jalan Tun Perak/Masjid Jamek...adoiii...terus frustt kami kat situ...

makan kat foodcourt Sogo je :(

moral of the story : beli makanan baru bersembang :D

******************************************

last week mak pui rodger lagi...cakap ada lagi promo double cheeseburger ni.kali ni tekad.sape sampai dulu beli terus...dan ktrang janji nak bergabong kat McD Masjid Jamek je...

dan akhirnya...merasa gak beli burger B1F1 ni :p






bila tgk sekeliling, rata2 yang makan kat situ tak beli pon promo ni.bebetol ktrang je...yg lain semua melayan GCB ekeke...nampak benor pelahap benda free haahha...xlaama lepas tu ada la sorang laki tu makan burger ni gak...dia layan habis 2 biji berger tu makan sorang je...syabas!

elok plak esoknye kuar lagi promo B1F1......tapi burger GCB lak...pelik????



ternyata PALSU....xde keje dah orang yang wat iklan ni kan....kalo bebetol ada, tension kot.semalam nye makan double chese, xkan arini GCB plak...bertambah lemak kalo cmtu hehehe

pasni tunggu pe lagi McD nak wat promo :p

p/s:time promo McChicken x sempat terjah... :)

Comments

  1. hahahahha..aku beli gak ritu, aku hentam 2bijik skali hadap..org2 sekeliling pandang aku semcm je...cit~! pe2 pon mmg puas aku mkn...hahahhaa!!

    ReplyDelete
  2. hebat ko mkn sekali 2 ketul...tapi xpe kot pasal utk baby sekali.... :D

    kalo aku makan sekali dua, mesti org kata "tengok badan dia hahahahhaa"

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Jalan-jalan Cari Makan di Teluk Intan

Summary Percutian budget ke Koh Lipe, Thailand

#Sembang Orang Bujang : Perodua Axia vs Proton Iriz